Hotel Christiansminde

Christiansmindevej 16, 5700 Svendborg
Christiansmindevej 16, 5700 Svendborg · Se på kort
Restaurant
Restaurant

Beskrivelse

Alle gode fester har én ting til fælles: Det er de mange små detaljer, der får alle til at gå glade hjem.

På Hotel Christiansminde kaster vi os ud i dit arrangement med det formål at gøre det til en succes. Du skal være vært for en oplevelse, der sætter sig som gode minder og bliver en del af dit og dine gæsters fællesskab. Derfor skal dit arrangement tages alvorligt, tilrettelægges med respekt og fremfor alt være dig.

Vi tilføjer enhver fest vores professionelle ekspertise, utallige muligheder i forhold til lokaler, events, gastronomi, bordopstilling og borddækning. Vi kan også sørge for, at gæsterne overnatter lækkert, så næste dags morgenmad byder på en ny velkomst.

Lad os tale sammen om, hvilken slags fest du vil holde for hvem. Måske skal I starte med en drink på terrassen med den skønneste udsigt over Svendborg Sund? Måske kan vi finde inspirationen i lige netop den lokale råvare, der er i sin skønneste sæson til festen?

Festen kan faktisk starte allerede nu, ved at du ringer til os på telefon +45 62 21 90 00 eller sender en mail på banket@christiansminde.dk. Så tager vi et uforpligtende møde, hvor vi sammen kan udforske mulighederne.

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Christiansmindevej 16, 5700 Svendborg

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende