Edelsminde - via Slotsferie Danmark

Herregård
Herregård

Beskrivelse

Det smukkeste sted at realisere din (luksus)drøm

Drømmer du om et bryllup, hvor rammerne er både smukke og overdådige? Om et ferieophold udover det sædvanlige i herskabelige omgivelser? Så er gennemrenoverede og elegante Edelsminde på Sydfyn det smukkeste sted at realisere dine (luksus)drømme. Den charmerende ejendom er helt igennem istandsat fra øverst til nederst, fra inderst til yderst – og intet er overladt til tilfældighederne i den smagfulde indretning, der er gennemført lækkert. Det gælder også i de mange værelser, hvor du kan indkvartere de gæster, som du vil dele din drøm med.

Fleksible muligheder for leje

På Edelsminde kan du leje hele området og alle lokaler, hvis det er den helt store og eksklusive drøm, du vil realisere. Her finder du mange kvadratmeter, forskellige lokationer og overnatningsmuligheder. Samtidig er udlejningen af Edelsminde så fleksibel, at du kan leje dele af godset separat til lidt mindre arrangementer.

Vær opmærksom på, at hvis du skal leje hele Edelsminde til dit arrangement, så skal du være på forkant og leje flere år forud. Når det gælder godsets mindre enheder, så kan du ofte leje dem indtil tre måneder før, du skal bruge lokalerne. 

Edelsminde kan kun lejes for min. 2 nætter. Det er ikke muligt kun at leje festlokalet.

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Edelsmindevej 8, 5700 Svendborg

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Kontaktoplysninger

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende