arrow_upward

Du er her: Forside > Haarby > Gl. Brydegaard

Hotel

Gl. Brydegaard

Bryllupsfest på Gl. Brydegaard ved Helnæs

På det dejlige Fyn, lige syd for Assens, finder du en smuk perle. Et privatejet lille hotel, der emmer af stemning og historie.

Gl. Brydegaard ligger med sine fire længer smukt placeret lige i udkanten af skoven og med den dejligste badestrand i baghaven. Et oplagt sted at lægge sit bryllup.

I midten af den store have troner et gammelt platantræ, og der skal ikke meget fantasi til at forestille sig, hvor smukt en vielse vil tage sig ud under træets tunge grønne grene.

Gl. Brydegaard er på ingen måde en kirke, men på gårdspladsen står sejl, der er hentet hjem fra New Zealand, for at skærme for solen. På nærmest "katedralsk" vis kan sejlene danne ramme om vielsen, hvor indgangen til gårdspladsen baner brudens vej til "alteret".

Lillebælts bølgebrus høres svagt i baggrunden overalt på stedet, og med Feddet som tilskuer kan man sagtens tænke sig, at vielsen foregår i vandkanten på bare tæer i sandet under blå himmel.

Der er således rige udfoldelsesmuligheder og kombineret med en god gastronomisk oplevelse baseret på gode lokale og fynske råvarer danner rammerne på Gl. Brydegaard basis for en helt eventyrlig og forglemmelig festoplevelse.

Stedet emmer af sjæl og stemning, som mærkes helt ud i krogene. Festlokalerne er lyse og rummelige, og enkelthed præger udsmykningen. Gennem hele huset står plysbetrukne udskårne træmøbler, der lader tankerne falde på en svunden klunketid, side om side med ubehandlede plankeborde og arkitekttegnede lette møbler. Der er ingen overdådige blomsterdekorationer at finde, men enkle blomster og buketter plukket i den store dejlige have og den omkringliggende natur.

Alt i alt er Gl. Brydegaard et helt særligt sted, som formår at komme ind under huden på én. Med andre ord en oplevelse man bør give sig selv, hvis man står for at skulle afholde bryllup, konfirmation, rund fødselsdag eller en anden særlig fest.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel til Gl. Brydegaard ved at bruge kontaktformularen herunder.

Det er desværre ikke tilladt for disse lokaler.

Andre selskabslokaler i området

Algade 24, 5683 Haarby
Selskabslokale

Haarby Kro

Vestfyns hyggeligste selskabslokaler.

Algade 24, 5683 Haarby
Se detaljer
Strædet 2, Strandby, 5683 Haarby
Forsamlingshus

Strandby Forsamlingshus

Strandby Forsamlingshus er et nøglehus, hvor man får udleveret en nøgle, og så står man selv for...

Strædet 2, Strandby, 5683 Haarby
Se detaljer
Gl. Brydegaard
Helnæsvej 4
5683 Hårby
KategoriHotel
KapacitetOp til 100 gæster