Thorøhuse forsamlingshus

Forsamlingshus
Forsamlingshus

Beskrivelse

Hold fest i vandkanten. Thorøhuse forsamlingshus ligger ved kysten af Lillebælt i Fyns smukkeste fiskerleje.

Forsamlingshus med masser af fordele for gæster i alle aldersklasser. Festsalen rummer 100 gæster til spisning eller 150 koncertgæster. Lyst og venligt, klassisk rum, afsluttet af sceneområde og stor bar med køleskab og mulighed for opsætning af fadølsanlæg.

Stor fleksibilitet i indretningen af salen, vælg selv mellem mindre spredte grupper af borde/stole og fx buffet, eller skab en traditionel stemning med festlige langborde.

Fra salen er der direkte adgang til stor, vestvendt terrasse med pragtfuld udsigt over Torøs strandenge og Lillebælt. For de mindste er der mulighed for at fange krabber fra broen, gynge eller hoppe i vandet små 100 m væk. For alle er der smukke traveture rundt om Torø.

Køkkenet er et rummeligt, nyt stålkøkken med rigelig afsætningsplads og opbevaring, gaskomfur med 6 blus, industriel opvaskemaskine, stor industriovn, 1 stort køleskab, 1 stor skabsfryser, professionel kaffemaskine,  microovn, personaletoilet.

Forsamlingshuset har en høj standard for rengøring og vedlighold, f.eks. vaskes stolene af hver halve år, og sæderne renses. Ligeledes med køkken og sanitet, alt er renholdt og lækkert. Slutrengøring efter leje af forsamlingshuset er af samme årsag obligatorisk.

Læs mere

Beliggenhed

Drejet 7, 5610 Assens

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende