Assens Bowling Center og Selskabslokaler

Selskabslokale
Selskabslokale

Beskrivelse

Vi har 2 selskabslokaler med plads til 40-45 personer i den lille sal og op til 150 personer i den store sal. (store sal er der mulighed for både aflange borde og runde borde)

Lokalerne ligger ugenert fra bowling banerne, så man kan vælge at holde fest uden bowling eller man kan ryste folk sammen med en gang bowling.. det bestemmer man helt selv.

Vi har professionelle kokke tilknyttet bowlingcentret og et venligt og serviceminded personale, så du og dine gæster er derfor altid i de bedste hænder når det drejer sig om selskaber.

Vi har også mulighed for at omdanne hele centret til en fest sal, s der er plads til 330 pers.. det gøres ved at vi overdækker vores bowling baner med et gulv.. så de dage er der ikke mulighed for bowling..

Assens Bowling Center har også 8 bowling baner, og vi har plads til ca. 100 personer i vores cafe område samt ca. 70 i vores pool område, ved siden af vores lokaler..

Vi har plads til dem som vil hygge sig og bowle lidt og til dem der vil holde den store fest.

Vi holder alt fra barnedåben, konfirmationer, bryllupper, runde fødselsdage, bisættelser, general forsamlinger af en hver slags eller har du bare lyst til at holde en fest, så har vi plads til det.

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Korsvang centret 1, 5610 Assens

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende