Sophienlyst Slot - via Slotsferie Danmark

Ronæsbrovej 5, Føns, 5580 Nørre Aaby
Ronæsbrovej 5, Føns, 5580 Nørre Aaby
Herregård
 · Slot
 · Festlokale
Herregård
 · Slot
 · Festlokale

Velegnet til:

Velegnet til selskaber med børn
Velegnet til firma-arrangementer
Velegnet til fine selskaber
Velegnet til overnatninger

Beskrivelse

Plads til mange overnattende gæster

Slottet på Vestfyn er gearet til fest med de helt rette faciliteter. Et velfungerende festlokale, køkkenfaciliteter, parkeringsplads, hyggelige siderum og ikke mindst plads til mange overnattende. For Sophienlyst Slot har ikke bare 16 elegante, hyggelige dobbeltværelser. Slottet har også en lille ”brudesuite” med en fantastisk udsigt til søen i slottets baghave og nogle rum med flere sovepladser, der fx er velegnede til selskabets yngre deltagere. De holder meget af de hyggelige, fælles sovefaciliteter.

Alt i alt er der plads til 44 overnattende gæster på slottet selv, hvilket traditionelt svarer til en fest med ca. 100 gæster. Resten kører hjem eller finder alternativer i området.


Køkkenfaciliteter og en alsidighed af rum

I slottets professionelle køkkenområde er der både mulighed for selv at tilberede mad eller at klargøre mad, der leveres af en ekstern leverandør. Ved den lille spisesal er der endvidere et anretterkøkken. Det øger fleksibiliteten i forhold til at afvikle en større fest på Sophienlyst Slot.

Generelt er slottet fleksibelt både i forhold til afvikling af fester, firmaarrangementer og den store familieferie. For slottet har mange typer af rum til alt fra bestyrelsesmøde til retræte-rum, når der skal strækkes ben under festen. Der er mange små og hyggelige kroge rundt på slottet, hvor der er plads til ro og til at nyde udsigten til begge sider af slottet.

Usædvanlige og inspirerende rammer om firmaarrangementer

Det kan også være, at du har brug for usædvanlige rammer om et firmaarrangement. Bestyrelsesmødet, den lille konference, afgørende forhandlinger. Et arrangement, hvor det klassiske (og uinspirerende) erhvervslokale med glas og stål ikke giver inspiration nok. Hvor der skal unikke rammer til både inde og ude, så forsamlingen både kan fokusere og samtidig bevæge sig ud i naturen, hvis der bliver brug for frisk luft, nye tanker og for en walk and talk.

Sophienlyst Slot kan lejes for min. 2 overnatninger - det er ikke muligt kun at leje festlokalet.

Læs mere

Velegnet til:

Velegnet til selskaber med børn
Velegnet til firma-arrangementer
Velegnet til fine selskaber
Velegnet til overnatninger

Faciliteter:

WifiWifi
UdendørsområdeUdendørsområde
ParkeringsmulighedParkeringsmulighed
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Kontaktoplysninger

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende