Jerstrup Herregaard - via Slotsferie Danmark

Herregård
Herregård

Velegnet til:

Velegnet til selskaber med børn
Velegnet til firma-arrangementer
Velegnet til overnatninger

Beskrivelse

Perfekt til afholdelse af bryllup, fødselsdage, møder m.m
Leder du efter et sted til dit bryllup, fødselsdag og konfirmation eller afholdelse af dit møde , så er Jerstrup Herregård er det oplagte sted.
  
Herregården henvender sig også til familier, der ønsker en anderledes ferie i et historisk miljø - med et samlet areal på 1000 m2 er der masser af plads til alle. Jerstrup Herregaard har 18 eksklusivt og individuelt indrettede værelser med eget badeværelse, ved 2 af disse værelser skal man dog over en lille gang. Værelserne er indrettet både i stueetagen og på første salen. Den hyggelige spisestue kan rumme 40 personer, og den smukke havestue har plads til 32 personer, og ligger i direkte forlængelse af spisestuen. Således kan den også inddrages i spisestuen eller bruges som konferencelokale. 

Begge disse stuer er smukt møblerede, og fra havestuen er der udgang til den store naturhave. I stueetagen er der ligeledes indrettet et stort moderne landkøkken med alle nødvendige faciliteter. Derudover er der indrettet 3 opholdsstuer, som kan bruges til møder eller hyggeligt samvær. Ønsker man at være aktiv under opholdet, er der mulighed for leje af mountainbikes eller få arrangeret et murder mystery. 

Masser af historie

På Jerstrup Herregård har du mulighed for at holde en ferie ud over det sædvanlige i et historisk miljø. 

Beliggende i det skønne nordfynske landskab, et stykke fra landevejen der strækker sig fra Bogense til Odense, ligger Jerstrup Herregård på et 35.000 m2 stort naturområde omkranset af voldgrave og natur med skove, bevoksning og søer. Herregården kan dateres tilbage til 1300-tallet og har været beboet af grever og herremænd og også de kongelige har haft deres gang på Jerstrup Herregård. Såfremt murene kunne tale ville vi få åbenbaret et stykke spændende Danmarkshistorie. Denne herregård ejes nu af slotsejerne på Harridslevgård, som har gennemrenoveret herregården med nænsom hånd. 

Fest- eller firmaarrangement

På Jerstrup Herregård er det muligt at afholde festarrangement for 72 personer. Som lejer er man velkommen til selv at sørge for catering, drikkelse m.m.  Slotsferie Danmark er dog også gerne behjælpelig med henvisning til catering og serveringspersonale. Alle lokaler, service, borde og stole er inklusiv i lejen. Såfremt man ønsker at holde stort arrangement, bedes I kontakte os af hensyn til stole og borde. Sengelinned, duge og servietter kan lejes direkte på stedet mod forudbestilling senest 10 dage før ankomst.

Jerstrup Herregaard kan kun lejes for min. 2 nætter. Det er ikke muligt kun at leje festlokalet.

Læs mere

Velegnet til:

Velegnet til selskaber med børn
Velegnet til firma-arrangementer
Velegnet til overnatninger

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Jerstrupvej 44, 5400 Bogense

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Kontaktoplysninger

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende