Herregaarden Jerstrup - via Slotsferie Danmark

Herregård
Herregård

Velegnet til:

Velegnet til selskaber med børn
Velegnet til firma-arrangementer
Velegnet til overnatninger

Beskrivelse

Herregaarden Jerstrup er det oplagte sted til afholdelse af møder, kurser, bryllupper, konfirmationer, eller fødselsdage. Herregården henvender sig også til familier, der ønsker en anderledes ferie i et historisk miljø. Herregaarden Jerstrup er på samlet 1000 m2 og indeholder 18 eksklusivt og individuelt indrettede værelser, hvoraf de 17 har eget badeværelse. Det er desuden muligt at få 2 opredninger, hvor det ønskes. Værelserne er indrettet både i stueetagen og på førstesalen. Den hyggelige Spisestue kan rumme 40 personer, og i direkte forlængelse af Spisestuen ligger den smukke Havestue, der har plads til 24 personer. Således kan Havestuen også inddrages i Spisestuen eller bruges til buffetanretning, kaffestue, konferencelokale eller lignede. Begge disse stuer er smukt møblerede, og fra Havestuen er der udgang til den store naturhave. I stueetagen er der ligeledes indrettet et stort moderne landkøkken med alle nødvendige faciliteter som 3 køleskabe samt en industriopvasker. Derudover er der indrettet 2 opholdsstuer, som kan bruges til møder eller hyggeligt samvær. 

På Herregaarden Jerstrup er der desuden etableret en Ærlighedsbar med et udvalg af ejernes egen champagne ”Champagne Stadil et Stadil”. Det er muligt at handle i Ærlighedsbaren på stedet, hvor et mindre antal flasker vil være til rådighed. Ønskes et større antal flasker til dit arrangement eller ophold kan de bestilles senest 8 dage før ankomst via Slotsferie Danmark.  

Fest- eller firmaarrangement

På Jerstrup Herregård er det muligt at afholde festarrangement for 64 personer. Som lejer er man velkommen til selv at sørge for catering, drikkelse m.m.  Slotsferie Danmark er dog også gerne behjælpelig med henvisning til catering og serveringspersonale. Alle lokaler, service, borde og stole er inklusiv i lejen. Såfremt man ønsker at holde stort arrangement, bedes I kontakte os af hensyn til stole og borde. Sengelinned, duge og servietter kan lejes direkte på stedet mod forudbestilling senest 10 dage før ankomst.

Jerstrup Herregaard kan kun lejes for min. 2 nætter. Det er ikke muligt kun at leje festlokalet.

Læs mere

Velegnet til:

Velegnet til selskaber med børn
Velegnet til firma-arrangementer
Velegnet til overnatninger

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Jerstrupvej 44, 5400 Bogense

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Kontaktoplysninger

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende