Du er her: Forside > Marslev > Sellebergs Pejsesal

Sellebergs Pejsesal

Selleberg Herregård tilbyder en smuk ramme til din fest, sammenkomst eller workshop i Pejsesalen.

I Mejeribygningen befinder sig Pejsesalen med egen terrasse, entré og en smuk sal med høj til loftet og et stort pejs. Festsalen kan have 40 - max. 60 siddende gæster og måler 9 x 7.30 m. Man kan også bruge salen til en del af arrangementet og få sat et smuk telt på græsplænen under Tårnet hvorfra man kan nyde udsigten over den smukke gård til en anden del.

Vi er helt åbne hvis du ønsker et catering firma som vil organisere den lækreste mad og flot indretning til din fest, sammenkomst eller workshop, lige efter dit ønske! Eller om du medbringer selv mad, valget er dit! Der er et anretningskøkken med 2 kraftstik og et toilet.

Festsalen bliver lejet umøbleret.

Der er en særlig pris for 2021 på kr. 5'000.- i døgnet, book hurtigt!

Der er muligt at booke gennem os et foredrag af Søren Hvenegaard Lassen, hans familie har ejet stedet i 6 generationer og han fortæller gerne om Sellebergs historie, natur m.m. Søren er en begavet og underholdende foredragsholder.

Selleberg befinder sig i Marslev, 10 km fra Odense og 12 km fra Kerteminde. Herregården er kendt for sin produktion af kirsebær som finder sted på stedet samt sin gårdsbutik hvor produkterne bliver solgt.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel til Sellebergs Pejsesal ved at bruge kontaktformularen herunder.

Sellebergs Pejsesal
Kertemindevejen 23A
5290 Marslev
5124 1876
info@selleberg-herregaard.dk
Besøg hjemmeside
Husk at oplyse at du har set lokalet på Selskabslokaler.dk
HouseKategoriFestlokale
TableKapacitetOp til 60 gæster
FoodEgen forplejning tilladt?Ja
Lejendj2
Strandmoellekroen
Firmajulefrokost