arrow_upward

Du er her: Forside > Odense NØ > Avalonhuset

Herregård

Avalonhuset

Fantastisk ramme om livsfester med mulighed for overnatning. Den store sal har en fantastisk akustik og atmosfære og er perfekt som rammen om 40-100 personer til fest eller kursus. 

I hovedbygningen er der syv værelser som kan rumme op til 13 personer. Vi har desuden en sovesal med yderligere 7 sengepladser samt 2 eksterne værelser med plads til 4. I alt 24 senge.

Det støre køkken med to køleskaber og mange vaske gør det nemt for større grupper af lave mad og få hverdagen til at fungere. Der er TV, bordtennis og bordfodbold og en dejlig terasse til at grille og hygge sig på. Under halvtaget på terassen kan man lave et rygehjørne hvis det er aktuelt.

For de som ønsker at bruge Avalonhuset til rekreation har vi en dejlig 250 m2 terasse, delvist overdækket hvor man kan grille og spille kæmpeskak. Indenfor er der bordfodbold og bordtennis og udenfor store arealer til at spille bold og gå på opdagelse.

Virksomheder som har brug for en base til at udstationere medarbejdere for en periode kan drage nytte af den centrale placering samt velfungerende vaske og tørrefaciliteter.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel til Avalonhuset ved at bruge kontaktformularen herunder.

Avalonhuset
Åsum Bygade 18
5240 Odense
KategoriHerregård
KapacitetOp til 100 gæster
Egen forplejning tilladt?Ja