Du er her: Forside > Odense NØ > Avalonhuset

Avalonhuset

Fantastisk ramme om livsfester med mulighed for overnatning. Den store sal har en fantastisk akustik og atmosfære og er perfekt som rammen om 40-100 personer til fest eller kursus. 

I hovedbygningen er der syv værelser som kan rumme op til 13 personer. Vi har desuden en sovesal med yderligere 7 sengepladser samt 2 eksterne værelser med plads til 4. I alt 24 senge.

Det støre køkken med to køleskaber og mange vaske gør det nemt for større grupper af lave mad og få hverdagen til at fungere. Der er TV, bordtennis og bordfodbold og en dejlig terasse til at grille og hygge sig på. Under halvtaget på terassen kan man lave et rygehjørne hvis det er aktuelt.

For de som ønsker at bruge Avalonhuset til rekreation har vi en dejlig 250 m2 terasse, delvist overdækket hvor man kan grille og spille kæmpeskak. Indenfor er der bordfodbold og bordtennis og udenfor store arealer til at spille bold og gå på opdagelse.

Virksomheder som har brug for en base til at udstationere medarbejdere for en periode kan drage nytte af den centrale placering samt velfungerende vaske og tørrefaciliteter.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel til Avalonhuset ved at bruge kontaktformularen herunder.

Andre selskabslokaler i området

Ryttervejen 19, 5240 Odense NØ
Restaurant

Havnens Gourmet

Hold en god og vellykket fest. | God mad skal smage af noget - det skal anrettes og serveres...

Ryttervejen 19, 5240 Odense NØ
Se detaljer
Avalonhuset
Åsum Bygade 18
5240 Odense NØ
20323120
rolf@avalonhuset.dk
Besøg hjemmeside
Husk at oplyse at du har set lokalet på Selskabslokaler.dk
HouseKategoriHerregård
TableKapacitetOp til 100 gæster
FoodEgen forplejning tilladt?Ja
Strandmoellekroen
Firmajulefrokost