arrow_upward

Du er her: Forside > Sunds > Restaurant Søgaarden - Sunds

Restaurant

Restaurant Søgaarden - Sunds

Det er altid noget særlig at holde fest, stor som lille, og på Restaurant Søgaarden gør vi altid noget ganske særligt ud af festen, så du trygt kan slappe af og nyde tiden sammen med dine gæster.

Vores værdigrundlag er:

God mad - En god fest starter med en god mad oplevelse. I vores køkken bruger vi kun de bedste råvarer og maden tilberedes omhyggeligt, så du bliver sikret en rigtig god oplevelse.

Service - Vi er velforberedt til hver fest, det giver os et overskud, så vi kan hygge omkring vores gæster. Vi modtager, servere for og siger farvel til alle vores gæster med et stort smil.

Kvalitet - Det skal være en god oplevelse at være til fest på Restaurant Søgaarden, derfor er alle vores råvarer nøje udvalgt, ligesom vi afprøver vores ting inden vi byder gæsterne velkommen.

Miljø - Vores omgivelser er flotte og unikke, det er med til at give en dejlig stemning og atmosfere. Restaurant Søgaarden er altid indbydende og tiltalende, og derfor kan alle vores gæster nyde deres selskab.

Hygiejne - er altid helt i top på Restaurant Søgaarden. Vores lokaler, køkken og service fremstår pænt og rent, og vi sætter en ære i at stedet altid at fremstår pænt og præsentabelt.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel til Restaurant Søgaarden - Sunds ved at bruge kontaktformularen herunder.

Det er desværre ikke tilladt for disse lokaler.

Andre selskabslokaler i området

Troldbjergvej 12, 7451 Sunds
Forsamlingshus

Simmelkærhus

Vi udlejer til alle fester, dog ikke ungdomsfester.  Der kan være max. 150 gæster i den store sal...

Troldbjergvej 12, 7451 Sunds
Se detaljer
Restaurant Søgaarden - Sunds
Søgårdsvej 1
7451 Sunds
KategoriRestaurant
KapacitetOp til 250 gæster