arrow_upward

Du er her: Forside > Bandholm > Bandholm Hotel

Hotel

Bandholm Hotel

Bandholm Hotel er med smukke festlokaler, beliggende i idylliske omgivelser ved havet, den perfekte ramme om en eventyrlig og mindeværdig fest.

På Bandholm Hotel har vi mange års erfaring med at tilrettelægge og udføre bryllupsfester med excellent service, hjertelighed og præcision. Vi ved, at det er en dag, som I kommer til at huske altid. Derfor sætter vi alt ind på at gøre give jer og jeres gæster en mindeværdig og romantisk oplevelse på vores smukke hotel.

Bandholm Hotel er kendt for lokalinspireret gastronomi i høj kvalitet, med de bedste af egnens gode råvarer. Køkkenchef Naomi Fouché og hendes team af dygtige kokke står klar til at levere festmad og vine, som kildrer selv de mest kræsne smagsløg. Prøv f.eks. en 4-retters gourmetmiddag til festen med tilhørende vinmenu, perfekt afstemt til de enkelte retter.

Har I brug for overnatning har vi flotte suiter, superiorværelser med og nydelige dobbeltværelser til jeres gæster. Ingen har lyst til at køre hjem midt om natten, og med gode overnatningsmuligheder på hotellet, kan alle jeres gæster feste uden at skulle holde sig tilbage. Det er en helt særlig oplevelse at mødes med alle til den lækre morgenbuffet dagen derpå og sammen mindes den dejlige fest aftenen før, og tage afsked med familie og venner i ro og mag.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel til Bandholm Hotel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Det er desværre ikke tilladt for disse lokaler.

Bandholm Hotel
Havnegade 37
4941 Bandholm
KategoriHotel
KapacitetOp til 120 gæster