arrow_upward

Du er her: Forside > Vejen > Hotel Skibelund Krat

Hotel

Hotel Skibelund Krat

Hotel Skibelund Krat

Lille idyllisk hotel i skoven

Hotel Skibelund Krat er et mindre hotel, idyllisk beliggende i en lille bøgeskov med pragtfuld udsigt over Kongeådalen, og nabo til alle mindestenene i Skibelund Krat.

Selskabslokaler

Vi har 5 flotte selskabslokaler med hver deres unikke kendetegn og indretning. Vores lokaler kan rumme alt fra 2-200 gæster, om det er til fest, møde eller reception kan vores lokaler skabe de helt perfekte rammer til dit arrangement.

Overnatning

Ønsker du at overnatte i den skønne natur, tæt på den gamle grænse og med en skøn udsigt fra vinduerne, kan vi anbefale at De tager en overnatning hos os.

Vi har 19 smagfulde værelser, og alle er udstyret med privat bad, toilet og med nye HD 26” faldskærms-tv samt gratis WiFi.

Alle værelser er dobbeltværelser, hvor af 5 af værelserne er sengene placeret ved siden af hinanden. De resterende står sengene i forlængelse.

Restaurant Skibelund Krat,

er velrenommeret og serverer spændende menuer.

​Vores hyggelige restaurant er placeret i midten af Hotel Skibelund Krat. Restauranten er indrettet med store panoramavinduer som giver en idyllisk og flot udsigt over markere, krattet og Kongeådalen. 

Vores vægge er dekoreret med billeder fra grundlovs møder i Skibelund Krat tilbage fra 1910 samt billeder af hotellet fra dengang det var en pavillon. Alt dette er med til at give en historisk stemning blandet med nutidens verden.

Kursus og møde, ​

4 af vores lokalerne er indrettet med av-udstyr, whiteboard og Wifi, som gør vores sted velegenet for kurser, møder og konferencer .

Vi glæder os meget til at byde Dem velkommen på Hotel Skibelund Krat

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel til Hotel Skibelund Krat ved at bruge kontaktformularen herunder.

Det er desværre ikke tilladt for disse lokaler.

Hotel Skibelund Krat
Skibelund Krat 4
6600 Vejen
KategoriHotel
KapacitetOp til 200 gæster