Du er her: Forside > Gråsten > Rinkenæshus Hotel & Camping

Rinkenæshus Hotel & Camping

Rinkenæshus Hotel & Camping er et gammelt nostalgisk sted, med masser af charme og skøn natur, belligende ved Flensborg Fjord & nær alfavej i grænselandet. Gendarmstien, Hærvejen, Gråsten, Schackenborg, Sønderborg og Glücksburg Slotte samt Dybbøl Mølle, Frøslev Lejren & Danfoss Universe, Rømø & Ribe er bare nogle af de store turist attraktioner og seværdigheder der er inden for kort rækkevidde.

Vi tilbyder os med Hotel & Familierestaurant, Grill Cafè, hyggelig krostue & Musik bar, samt fest og party service & Dinner Transportable. Ligeledes udlejer vi ferie hytter og Lejligheder samt campingvogne, sommerhuse & Lejligheder i både DK & Tyskland.

Derudover har vi en idylisk beliggende natur campingplads med masser af fred og ro tilknyttet stedet,med div. legepladser, minigolf samt Krolf, IT Cafe & TV stue, Fitness & træningsrum, camping køkken mm hvor vi ser frem til at forkæle jer på alle måder.

Ring for et tilbud på netop jeres ønsker på tlf. +45 91451730 eller se mere på www.rinkenaeshus.com På gensyn til en skøn oplevelse

på udvalgte datoer hver måned er der musik og event`s i Parken, med masser af spontane oplevelser. Ligeledes har vi hver weekend et stort Kræmmer og loppemarked, hvor i kan gøre nogle gode fund, eller selv have en salgsbod på favorable vilkår.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel til Rinkenæshus Hotel & Camping ved at bruge kontaktformularen herunder.

Det er desværre ikke tilladt for disse lokaler.

Andre selskabslokaler i området

Sejrsvej 101, Rinkenæs, 6300 Gråsten
Restaurant

Restaurant Pejsestuen

Det hyggelige Countryside hotel ved Flesnborg Fjord På Benniksgaard Hotel er store som små...

Sejrsvej 101, Rinkenæs, 6300 Gråsten
Se detaljer
Rinkenæshus Hotel & Camping
Sejrsvej 41, Rinkenæs
6300 Gråsten
0045 91451730
hotel@rinkenaeshus.com
Besøg hjemmeside
Husk at oplyse at du har set lokalet på Selskabslokaler.dk
HouseKategoriForsamlingshus
TableKapacitetOp til 250 gæster
Lejendj2
Strandmoellekroen
Firmajulefrokost