Kapellet - Sct Andreas

Kollegievej 6C, 3 sal, 2920 Charlottenlund
Kollegievej 6C, 3 sal, 2920 Charlottenlund
Selskabslokale
Selskabslokale

Beskrivelse

Velkommen til Skt. Andreassalen, også kendt som 'Kapellet'.
Dette unikke og alsidige eventsted midt i Ordrup er det ideelle sted for dine kommende arrangementer. Skt. Andreassalen tilbyder en smuk og fleksibel sal med højt til loftet og en særlig atmosfære. Uanset om du planlægger yoga-sessioner, uddannelser, workshops, events eller foredrag, kan vores lokaler tilpasses dine behov.

Kapellet har en fascinerende historie, der begyndte i 1870'erne som en del af et katolsk kollegium. Grundloven af 1849 gav religionsfrihed i Danmark, og dette skabte behovet for uddannelsessteder for katolikker. I løbet af kollegiets historie blev det udvidet med oprettelsen af kollegiet, der inkluderede en kirke, sovesale og studiefaciliteter, og senere hen teatersal, spisesal og andre faciliteter. Desværre påvirkede Første Verdenskrig dets succes, da tyske lærere og elever blev indkaldt til tjeneste, og det midlertidigt lukkede. Efter krigen blev kollegiets bygninger solgt til en entreprenør, der omdannede dem til en radiofabrik. Under Anden Verdenskrig producerede fabrikken dele til tyske V2- raketter og blev sabotaget i 1945. Efter genopbygning fungerede bygningerne som kontorlokaler, indtil de blev brugt af forskellige organisationer. I dag er kapellet klar til at være rammen for dine arrangementer som et alsidigt og inspirerende eventsted. Endda med stor restaurant og cateringmuligheder i direte forbindelse med kapellet


Muligheder for brug:
Yoga, Breathwork og Meditation
Kapellets ro og unikke æstetik skaber den ideelle atmosfære til yoga og meditationssessioner. Uddannelser, Workshops Brug kapellet som et inspirerende rum til uddannelsesaktiviteter og workshops.

Foredrag og Præsentationer:
Skab en mindeværdig oplevelse for dine deltagere ved at afholde foredrag og præsentationer i kapellets unikke atmosfære.

Kunstudstillinger og Kulturelle Arrangementer
Kapellet er også velegnet til kunstudstillinger og kulturelle arrangementer.

Bespisning og Fejringer
Drømmer du om at kombinere dit event med mad og bespisning, har vi under kapellet en restaurant, hvor fejring så som bryllup, barnedåb , jubilæer eller fødselsdag kan finde sted.

Kapellet er nu tilgængeligt som et alsidigt eventsted, der kan tilpasses dine behov. Her er nogle af de muligheder, du kan udforske. 

Læs mere

Faciliteter:

WifiWifi
BørnevenligtBørnevenligt
Teknisk udstyrTeknisk udstyr
ParkeringsmulighedParkeringsmulighed
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende