arrow_upward

Du er her: Forside > Søborg > Copenhagen Sport & Eventpark - Selskaber

Selskabslokale

Copenhagen Sport & Eventpark - Selskaber

Copenhagen Sport & EventPark - hold jeres sommerfest på Gladsaxe Stadion!

Vælger du Copenhagen Sport og Eventpark vil vi sørge for at I får en god og indholdsrig firma sommerfest med aktiviteter. Vi skaber rammerne, efter jeres ønsker og får den gode mad fra Jespers Torvekøkken leveret til festen. Der er eksempelvis mulighed for en lækker grillbuffet, med kokke der tilbereder maden på stedet, så du kan hente maden direkte fra grillen.

Hos Copenhagen Sport og Eventpark kan du og dine medarbejdere få adgang til alle faciliteterne, naturligvis med instruktører, der kan hjælpe jer undervejs. Har I lyst til en firma sommerfest, uden aktiviteter, er det naturligvis også muligt. I vælger også selv om jeres sommerfest skal holdes i partytelt eller indenfor i vores lokaler.

Ring til os og aftal de sommerfest-aktiviteter og den mad, I gerne vil have til jeres firma sommerfest. Vi giver naturligvis gerne inspiration, på baggrund af vores tidligere erfaringer.

Følg med på: https://www.facebook.com/cphsporteventpark

Julefrokost

Mangler du et godt sted at holde årets julefrokost i København? Så er Copenhagen Sport & Eventpark stedet. Vi gør alt for at give jer en perfekt og uforglemmelig aften. I bestemmer, om vi skal arrangere en traditionel julefrokos,t eller om der skal prøves noget anderledes i år.

Julefrokost i København kan sagtens blive en ekstraordinær og speciel oplevelse. Vi går nemlig ikke af vejen for at skræddersy en helt særlig aften for dig og dine gæster med forskellige temaer eller aktiviteter. Det kan være alt lige fra Oktoberfest til en Vegas-aften. Store ølkrus og lederhosen eller smoking og roulette. Du vælger selv. Vi er her for at gøre din julefrokost i København til en ubetinget succes.

Vi tilbyder en komplet pakke, så du slipper for det besværlige arbejde med at planlægge hele julefrokosten selv. Når du vælger den komplette pakke til din julefrokost i København får du følgende:

Velkomstdrinks En af de tre forskellige julebuffeter fra Jespers torvekøkken (I vælger ved bestilling) Drikkevarer (vin, vand og øl) ad libitum under maden Kaffe og kage Samt musik og fest indtil arrangementet slutter klokken 02:00. Ovenstående kan suppleres med:

Ekstra retter i buffeten En lille en til kaffen Fri bar hele aftenen Natmad Live musik Underholdning Aktiviteter samt andre ønsker I måtte have.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel til Copenhagen Sport & Eventpark - Selskaber ved at bruge kontaktformularen herunder.

Det er desværre ikke tilladt for disse lokaler.

Andre selskabslokaler i området

Gladsaxevej 200, 2860 Søborg
Konference

Copenhagen Sport & Eventpark - Konference

Copenhagen Sport & Eventpark som konferencelokale: Når I holder møde hos Copenhagen Sport og...

Gladsaxevej 200, 2860 Søborg
Se detaljer
Rosenkæret 6, 2860 Søborg
Selskabslokale

EVENTLOKALERNE // SØBORG

Helt nyrenoveret selskabslokale i 2 etager med tagterrase. Der er en stor, lækker bar, samt stort...

Rosenkæret 6, 2860 Søborg
Se detaljer
Gladsaxevej 378, 2860 Søborg
Selskabslokale

Perfekt selskabslokale til små og store begivenheder

Flotte, varme og hyggelige lokaler i Søborg med udgang til brostensbelagt gårdhave, hvor...

Gladsaxevej 378, 2860 Søborg
Se detaljer
Copenhagen Sport & Eventpark - Selskaber
Gladsaxevej 200
2860 Søborg
KategoriSelskabslokale
KapacitetOp til 480 gæster