Du er her: Forside > Brønshøj > Bellahøj

Bellahøj

Hold årets fest hos os. Vi hjælper dig med at gøre festen til en succes.

Havesalen

Hovedbygningen indeholder Havesalen med de franske saloner, i alt fire utroligt charmerende lokaler.

Havesalen er holdt i blåt, hvidt og guld der er ført igennem til også at omhandle møblerne. Aftensolen stråler ind gennem vinduerne som vender mod parken, og giver salen en eventyrlig stemning.

Ved et ovalt bord kan vi dække op til 50 gæster, Vælges smalle borde kan vi dække op til 80 gæster.

Louis XVI salonen er fornemt møbleret med spændende antikviteter og velegnet til det lille, intime selskab.

Hepplewhite salonen og den franske salon er møbleret med møbler fra Louis XVI tiden.

Alle saloner har smukke egetræs sildebens-parketgulve, som understreger hoved-husets fornemme stil.

Charlottesalen

Charlottesalen med sin flotte udsigt over København, er en utrolig dejlig lille sal med en charmerende indretning holdt i lette og lyse farver.

Lysegrøn og sart gammelrosa er gennemgående. Indgang, garderobe og toiletter er helt private. Lige indenfor døren oplever De en usædvanlig smuk gulvbelægning af italienske fliser, som fortsætter ud på de nybyggede toiletter.

I selve salen er gulvene sildesbensparket med enkelte små tæpper under de fine sofaer og lænestole som pryder forsalonen. Elegante lampetter og venetianske lysekroner, oplyser salen når mørket har sænket sig.

I bagsalonen kan dækkes op til 30 couvert ved et ovalt bord, eller til 40 couvert ved kvadratiske borde á 8 personer. Ved et U-bord er det muligt at beværte op til 36 gæster. Salen egner sig ikke til runde borde eller E-bord.

Som det ses er også denne sal opdelt, i afdeling med sofamøbler og afdeling til spisning. Deraf fremgår at alle vore gæster ved et helaftensarrangement har to pladser, nemlig under velkomstdrink og kaffe samt naturligvis til middagen.

Renæssancesalen

Lokalet vil gennemgå en renovering i løbet af året 2012, hvor der vil blive lagt vægt på at gøre lokalet lysere og lettere i dets udformning. Gulvene bliver slebet og væggene malet så det kommer til at stå nyt og pænt. Hvis De ønsker at få mere af vide, da tag kontakt og hør om forløbet.

Men renæssancesalen befinder sig i nordfløjen, og har privat indgang fra den store gårdsplads. En stor fordel ved denne sal er netop privat indgang, privat garderobe og private toiletter.

Disse smukke omgivelser egner sig til selskaber fra 35 op til over 100 deltagere. Salen er den mest foretrukne til afholdelse af bryllup.

Farverne i salen er bordeaux og hvid, som spejler sig i det helt blanke parketgulv. Loftet er hvælvet, hvilket giver en rigtig god akustik.

Møblerne i forsalonen er ægte antikviteter fra Renæssance- og Rokoko tiden. Flotte sofaer og lænestole, samt fine små borde til.

Forsalonen anvendes til servering af velkomstdrink samt placering af evt. gavebord. Efter middagen serveres kaffen i de magelige sofaarrangementer. 

Luis 16 salonen

Der er ganske vist, at der på Bellahøj ligger en restaurant med den smukkeste udsigt over byens tårne og tage. Det er restaurant Bellahøj, der har til huse i den charmerende Bellahøjgård, hvor romatikken svæver med bløde vingeslag over et miljø, der er rustikt, velholdt, harmonisk og rart. Her træder respekten for det historiske i karaktér i smuk harmoni med alle de moderne faciliteter, der kan forventes, når en fest skal gennemføres på bedste niveau og blive et minde, som I og jeres gæster frydefuldt kan kigge tilbage på. Hele gården står på den anden ende, når I og jeres gæster modtages ved døren. Alt er planlagt og nøje tilrettelagt. Fra det øjeblik, I kontakter stedet, er de jer behjælpelige med alle detaljer fra forberedelsesstadiet og frem til festens afslutning. Det er Restaurant Bellahøjs opgave og mærkesag, at erhvert arrangement, stort som lille, bliver en succés for jer, og derved et kært minde i fremtiden. Restauranten ønske jer rigtig god fornøjelse og hjertelig velkommen i Restaurant Bellahøj - den gamle gård med den storslåede udsigt over København.

Riddersalen

Riddersalen er vores største sal som byder på de fleste muligheder. Indgangen er fra den store gårdsplads, hall og garderober er særdeles rummelige, så der bliver sjældent trængsel, selvom det er mange gæster som ankommer på én gang.

Salens interiør består af egetræsmøbler og store lysekroner, og salen har placeret en stor pejs i midten.

Trods sin mægtige størrelse er salen utrolig hyggelig, uanset om der afholdes større eller mindre arrangementer. Forsalonen er møbleret med egetræsmøbler, som danner en særdeles behagelig ramme om servering af velkomstdrink, og kaffe efter middagen.

Transport/parking

Busstop foran døren. Nem tilkørsel fra motorvej.

Der er som standard mulighed for borde/stole, duge/servietter, dekorationer, tallerkener/bestik, musikanlæg og køkkenpersonale. Derudover tilbydes serveringspersonale og scene efter aftale.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel til Bellahøj ved at bruge kontaktformularen herunder.

Det er desværre ikke tilladt for disse lokaler.

Andre selskabslokaler i området

Frederiksundsvej 345, 2700 Brønshøj
Konference

Pejsegaarden

Alt er muligt i de flotte historiske lokaler på Pejsegaarden. Om du skal holde selskab, møder,...

Frederiksundsvej 345, 2700 Brønshøj
Se detaljer
Brønshøjvej 17, 2700 Brønshøj
Festlokale

Kulturhuset Pilegården / Lokale 11

På udkig efter et selskabslokale med anretterkøkken i Brønshøj-Husum? Lokale 11 ligger på...

Brønshøjvej 17, 2700 Brønshøj
Se detaljer
Bellahøj
Bellahøjvej 20
2700 Brønshøj
3828 9000
info@bellahoej.dk
Besøg hjemmeside
Husk at oplyse at du har set lokalet på Selskabslokaler.dk
HouseKategoriHerregård
TableKapacitetOp til 80 gæster
Strandmoellekroen
Firmajulefrokost