Du er her: Forside > København S > Selskabslokalerne

Selskabslokalerne

Da vi her fra www.selskabslokaler.dk for rigtig mange henvendelser, uden at folk ser på vores egen udlejningskalender, som kan findes på www.selskabslokalerne.dk -  Så vil jeg her gøre opmærksom på at alle henvendelser der kommer herfra til os for fremtiden, hvor lokalet er optaget hos os, ikke vil blive besvaret.

Så derfor brug venligst de 2 minutter, det tager at checke om vores lokaler er optaget eller ledigt, inden at I spilder både Jeres egen og vores tid med at fremsende en forespørgsel på en dag som er optaget hos os, og vi har kun et selskabslokale til alles orientering og der er plads & service til 60 personer i festlokalet, endvidere kan også festteltet i gården med plads til 30 personer lejes med til alle fester, og dette koster ekstra 1.250,00 kr. inkl. moms for hele perioden man ønsker festlokalet, ekstra, og nej det kan ikke lejes alene til andre når lokalet er udlejet.   

Man kan også ringe til os alle hverdage imellem 7 & 16 på 40 73 73 82, såfremt man måtte have yderligere spørgsmål som I ikke kan se på hjemmesiden.
Dette betyder at vi ikke træffes udenfor dette tidsrum, venligst respekter dette, da vi også ønsker at holde fri engang imellem tak herfra :)    

Vi tilbyder hyggelige og indbydende festlokaler med et total areal på ca. 250 kvm med topmoderne faciliteter overalt til 60 personer indenfor, samt yderligere 30 personer som kan være ude i vores store festtelt ude i gården, og det er kun muligt at leje teltet i forbindelse med leje af lokalet til 1,250,00 kr. ekstra for hele lejeperioden inkl. moms.

1 lejeperiode går normalt altid fra 09.00 til 05.30 næste dag, hvor der skal være ryddet groft op både inde og ude, vi kan så i mod ekstrabetaling foretage slutrengøringen.

Lejen for selve festdagen koster 3.750,00 kr. inkl. moms, ønskes ekstradage før eller efter kan dette så lejes for yderligere 1.250,00 kr. ekstra pr. døgn inkl. moms. Såfremt det er ledigt.

Efter alle udlejninger, kommer der et obligatorisk tjek af lokalet samt alt inventar som koster 600,00 kr. inkl. moms dette er for i alt 2 timer udført af 1 medarbejder.  Skal vi så foretage yderligere rengøring efter Jeres fest, vil dette blive afregnet på timepris 300,00 kr. inkl.moms i timen pr. medarbejder, og dette vil blive fratrukket det depositum, som altid skal betales inden nøglerne udleveres.

Endvidere hvis fadøl, eller andre ekstrating bestilles skal dette også betales sammen med depositum inden nøglerne udleveres.

Samt bliver noget ødelagt under festen, skal dette erstattes til de priser der står i inventarlisten.

Depositum ved almindelige voksenfester, konfirmation osv. er 2.500,00 kr.

Alle ungdomsfester er der et depositum på 10.000,00 kr. samt der skal være voksenopsyn under hele festen, vi har haft alt for mange dårlige oplevelser med disse ungdomsfester, så derfor står dette ikke til diskussion.

Lokalet kan lejes uden køb af mad eller andet, kun hvis man ønsker at benytte vores fadølsanlæg, som er sat op af Sjøbeck Øl & Vand - humle2.dk, så skal fadøl købes igennem os.

Der er fast 10 borde + 60 stole, samt anretterbord er til rådighed i selve lokalet.
Som standard er der kun service til 60 personer.

Musikanlæg i baren, med diskolys, der følger musikken, hvis man ønsker dette, samt med mulighed for tilslutning af Pc, Iphone, Ipad o.s.v. med jackstik, samt trådløst internet, der er 2 sæt højtalere til anlægget, et med 4 små højtalere der kan spille lavt til maden, samt 2 der kan spille højt, så man ikke kan snakke sammen,

Nede i bunden til vendstre, er der en lille salon afdeling med en 3 + 2 personers lædersofa, samt mindre sofabord og i modsatte hjørne er en lille hyggepejs som skal fyldes med bioethanol, hvis man vil have ild i denne.

Forenden af lokalet en lille lækker bar, med 5 højstole, samt lille køleskab og dobbelt fadølsanlæg, og fadøl skal købes igennem os. Der er mulighed for at leje ekstra højt hvidt køleskab med glaslåge, hvis dette ønskes til 250,00 kr. inkl. moms

Top moderne køkken med ismaskine og komplet udstyr. I køkkenet er 2 store køleskabe, 1 stor fryser, Kaffemaskine som selv fylder vand på, isterningmaskine, lynopvasker, stor ovn samt 4 kogeblus på el, samt meget mere, se evt. inventarlisten, som kan ses på vores hjemmeside www.selskabslokalerne.dk

Udenfor er der et aflåst telt med plads til yderlige 30 personer fordelt på 5 borde og 30 stole, ligeledes er der LED lys til om aftenen, samt der kan sættes flere borde & stole op i teltet, imod ekstrabetaling, hvis dette skulle være aktuelt. Teltet med de 5 borde & 30 stole koster 1250 kr. inkl. moms ekstra, samt ekstra service kan lejes til teltet hvis dette ønskes.

Gode parkeringsforhold med mange gratis parkeringspladser lige ved selskabslokalerne, samt Metroen holder næsten foran døren ved 5øren station, der er kun 200 meter at gå fra Metroen.

Handicapforhold

i stueneviau så let at komme ind

Toiletter

1 til herre med 2 pissoir samt 1 til damer med 2 toiletter

Transport/parking

Metroen går næsten lige til døren og man kan stå af på 5-øren station, 2 min gang derfra

Der er som standard mulighed for borde/stole, tallerkener/bestik, trådløst internet & musikanlæg samt adgang til køkken.

Derudover tilbydes køkkenpersonale og serveringspersonale efter aftale, hvis dette skulle være et ønske.

Husk nu at checke på vores egen hjemmeside under kalender inden i sender en forespørgsel tak :)

Telefon 40 73 73 82 besvares kun alle hverdage imellem 7 & 16.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel til Selskabslokalerne ved at bruge kontaktformularen herunder.

Andre selskabslokaler i området

Brigade vej 49, 2300 københavn s
Restaurant

restaurant menuen

God dansk mad i rigelige mængder til rimelige priser. voksent servering personale hyggelig og...

Brigade vej 49, 2300 københavn s
Se detaljer
Arne Jacobsens Allé 12  , 2300 København S
Restaurant

The South Indian, Fields

Liggende centralt i Fields, tilbyder The South Indian eksklusive festlokaler til fejringen af...

Arne Jacobsens Allé 12 , 2300 København S
Se detaljer
Amager Boulevard 128 B st , 2300 Kbh S
Restaurant

Siam Orchid Thai Restaurant

Thailandsk restaurant

Amager Boulevard 128 B st , 2300 Kbh S
Se detaljer
Rodosvej 15, 2300 København S
Selskabslokale

Selskabslokalet Hørning Mad & Vin

Hos Hørning Mad og Vin selskabslokale kommer kunden og den høje kvalitet altid i første...

Rodosvej 15, 2300 København S
Se detaljer
Jemtelandsgade 3, 2300 København S
Konference

Kvarterhuset

Kvarterhuset er et 4.000 m2 stort kulturhus beliggende centralt på Amagerbro. Kvarterhuset har...

Jemtelandsgade 3, 2300 København S
Se detaljer
Selskabslokalerne
Jorisvej 19
2300 København S
40737382
kontakt@selskabslokalerne.dk
Besøg hjemmeside
Husk at oplyse at du har set lokalet på Selskabslokaler.dk
HouseKategoriSelskabslokale
TableKapacitetOp til 60 gæster
FoodEgen forplejning tilladt?Ja
Strandmoellekroen
Firmajulefrokost