Brdr. Price Tivoli

Vesterbrogade 3, 1630 København V
Vesterbrogade 3, 1630 København V · Se på kort
Restaurant
Restaurant

Beskrivelse

SELSKABER

Hold jeres næste arrangement hos Brdr. Price Tivoli
I historiske lokaler med højt til loftet og central beliggenhed tilbyder vi spændende rammer til jeres næste fest eller arrangement. Det er nemt at invitere gæster hos Brdr. Price – både for private og virksomheder.

Reception / Jubilæum / Kursus / Firmafest / Bryllup / Konfirmation / Fødselsdag / Show / Præsentation / Koncert-arrangement / Business Dinner / Konference / Og meget andet...

Vi sørger for, at dit kommende arrangement bliver en vellykket oplevelse for både vært og gæster – uanset om I er 9 eller 220 personer.

Køkken
Vores køkken er kendt for det klassiske og internationale repertoire med råvarer af høj kvalitet. Vi er leveringsdygtige i gode vine og vores professionelle personale sikrer, at arrangementet lever op til forventningerne. Vi kan sammensætte en menu efter ønsker og budget.

Særlige ønsker
Har I særlige ønsker til underholdning, musik, dekoration, transport eller andet, kan vi også være behjælpelige. Alle vores selskaber bliver skræddersyet til hvert arrangement. Restauranten kan også benyttes udenfor Tivolis sæsoner, efter nærmere aftale. 

Vores restaurant i Tivoli ligger centralt i København, få meter fra S-tog og bus. Restauranten har også en overdækket terrasse. Der er som standard borde/stole, duge/servietter, tallerkener/bestik, musikanlæg, køkkenpersonale og serveringspersonale. 


Brdr. Price Tivoli
Max kapacitet: 220 pers.

Kontakt os for mere information via kontaktformularen nedenfor eller via informationerne til højre.

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Vesterbrogade 3, 1630 København V

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende