Big Apple

Kronprinsessegade 2, 1306 København K
Kronprinsessegade 2, 1306 København K · Se på kort
Restaurant
Restaurant

Beskrivelse

Vores hyggelige og charmerende lokale i indre by er det ideelle sted at holde din fødselsdag, firmafest, reception, intime bryllup eller anden lejlighed der kræver et råt, rustikt og atmosfærisk samlingspunkt.

Vi er centralt placeret på hjørnet af Kronprinsessegade og Gothersgade, lige ved siden af Kgs. Have. Vi er til daglig en fungerende cafe, så arrangementer kan først finde sted efter vores normale lukketid, typisk kl.1730...

Vi er åbne overfor alle typer af arrangementer, der kan forhandles pris og procedurer for hvorledes festen skal afholdes. Intet er helt fastlagt, vi prøver at tilpasse os jeres behov. Vi samarbejder med flere dygtige leverandører af kvalitets catering hvis der er tale om et spisende arrangement.

VI HAR PLADS TIL 40 SIDDENDE OG SPISENDE GÆSTER, MEDMINDRE der er tale om et sommer arrangement eller lignende hvor vi også kan opstille siddepladser udenfor. Eller hvis arrangementet er af afslappet karakter, hvor folk cirkulerer i lokalet og udenfor.

Vi har også fungerende musikanlæg i lokalet.

Så skriv eller ring for et tilbud. Vi glæder os til at gøre din fest uforglemmelig.

VI FÅR RIGTIG MANGE HENVENDELSER, HVORAF EN DEL ER DIREKTE USERIØSE... OG VI FØLER OS DERFOR NØDSAGET TIL AT FILTRERE LIDT PÅ FORHÅND MED NEDENSTÅENDE:

Medmindre at der er tale om et begrænset antal timer (eks. 1800-2100) lejer vi ikke lokalet ud for mindre end 8.000 kr. DERMED IKKE SAGT AT DET NØDVENDIGVIS BLIVER MEGET DYRERE! Det kommer meget an på hvordan baren skal struktureres og hvorvidt vi skal stå for mad og vin. Men alle henvendelser og forespørgsler er selvfølgelig velkomne.

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Kronprinsessegade 2, 1306 København K

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende