Du er her: Forside > Låsby > Hotel Låsby Kro

Hotel Låsby Kro

Låsby Kro ligger i Søhøjlandets midtjyske smukke og bakkede natur mellem Silkeborg og Aarhus. Her er en hyggelig atmosfære som sikre en hyggelig fest i unikke rammer.

Kroen er hovedsageligt kendt for klassisk dansk mad med masser af smag. Samtidig kører køkkenet også med et andet spor, som betyder, at man kan få nyere og spændende gastronomi. Her har køkkenet fri leg og nytænker mange aspekter ind i menuerne. Det betyder, at man hos Låsby Kro kan vælge imellem klassiske danske selskabsmenuer og spændende gourmetmenuer alt efter ønske og smag.

Ens for begge spor er, at der altid anvendes de bedste råvarer, og der sættes en ære i selv at lave og tilberede maden fra bunden. På Låsby Kro kan næsten alt lade sig gøre, og der tages gerne hensyn til individuelle ønsker til menuen.

På kroen afholdes både bryllupper, konfirmationer, mærkedage osv. Alle får tilbudt lokaler alt efter selskabets størrelse. Mindre selskaber kan egen stue i en af kroens hyggelige stuer, mens større selskaber 100-150 spisende gæster får plads i en af de store festlokaler. 

Gæsterne til festen kan leje sig ind på kroens værelser (i alt 50 dobbeltværelse, enkelte med plads til opredninger) til specialpriser.

 

Handicapforhold

Ok adgangsforhold for gangbesværede samt kørestolsbrugere, - handicapvenligt toilet samt mulighed for overnatning i handicapvenligt værelse.

Transport/parkering

Gratis parkering lige udenfor Kroen, - busstoppested med bus 113 fra Aarhus og Silkeborg kun 1 km væk.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel til Hotel Låsby Kro ved at bruge kontaktformularen herunder.

Det er desværre ikke tilladt for disse lokaler.

Hotel Låsby Kro
Hovedgaden 49
8670 Låsby
86951766
info@laasby-kro.dk
Husk at oplyse at du har set lokalet på Selskabslokaler.dk
HouseKategoriKro
TableKapacitetOp til 20 gæster
Strandmoellekroen
Firmajulefrokost