arrow_upward

Du er her: Forside > Kjellerup > Arena Midt

Konference

Arena Midt

Arena Midt – det midtjyske selskabs-, kursus- og konferencecenter

Vi har rammerne, og er meget fleksible og lydhøre overfor jeres ønsker og idéer. Lad os sammen finde de rette løsninger for jeres næste selskab, kursus eller konference.

Møder, kursus og konference
For at få det optimale udbytte af en lang arbejdsdag er pauserne vigtige – både for krop og sjæl. Alt efter temperament kan et break bestå i en gåtur i de dejlige omgivelser omkring Arena Midt, boldspil i vores hal eller måske et besøg hos Sport og Fitness.

Med en række all inclusive-løsninger har vi gjort det nemt at få et overblik over økonomien til jeres næste møde, kursus eller konference. Vi har lagt alt det, der gør arrangementet til en succes i én samlet pakke, såsom Lokaleleje, forplejning og AV-udstyr. – med en all inclusive-aftale kommer der ingen ubehagelige overraskelser undervejs til jeres næste arrangement.

Teknik og udstyr
Arena Midt er indrettet og designet til konferencer/arrangementer som stiller store krav til lyd og lys. Derfor råder vi også over alt indenfor moderne AV-udstyr, projektorer, Smartboard, PC, lydanlæg og trådløst internet. Vi kan håndtere og servicere møder, events, messer og konferencer med forplejning og underholdning til et meget stort antal deltagere.

Selskab og fester
Vi sætter en ære i, at gøre alle arrangementer i Arena Midt til noget ganske særligt. Uanset hvilken anledning I skal fejre, eller hvilken fest i skal holde, er vi et godt alternativ.

Vi råder over fire spændende lokaler, der kan tilpasses 20 - 40 - 60 eller 100 personer. Vores nye terrasse, med den fantastiske udsigt over skov og park, kan rumme op til 240 personer.

Når der holdes arrangementer eller fester i Arena Midt, sørger vi for alt: personale, opdækning, blomster, lys, pyntning, AV-udstyr m.m.

Det vi ikke har - det skaffer vi…

Alle former for familiefester
Alle livets fester kan holdes i Arena Midt: Når man lejer et lokale i Arena Midt, må man som regel benytte sig af hele huset. Det vil sige, at man roligt kan slippe børn og barnlige sjæle løs ved bordfodbolden, Crazy Lights, playstation, bob, bordtennis – eller ind i den store hal til boldspil, badminton, hockey, rundbold – eller andre familiespil. Dog med forbehold for, at der ikke på samme tid er træning eller kampe i hallerne.

Faciliteter
Arena Midts multihal råder over avanceret teknik, hæve/sænkevæg og mobile tribuner. Hallen har plads til 3500 stående eller 1920 siddende tilskuere. Hos os er der mulighed for at lave et spændende og imponerende arrangement. I øvrigt har vi 375 gratis P-pladser.

Terrasse Caféen
Høj kvalitet er et must uanset om du er til håndmadder, 5-retters gourmetmenu eller en overdådig buffet. Også til heldagskurser eller konferencer har Terrasse Caféen mulighed for at sørge for lækker morgenmad, frokost og aftensmad. Vi har naturligvis også tænkt på diabetikere og vegetarer.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel til Arena Midt ved at bruge kontaktformularen herunder.

Det er desværre ikke tilladt for disse lokaler.

Andre selskabslokaler i området

Vattrupvej 28, 8620 Kjellerup
Herregård

Neder Kjærsholm Hovedgaard

Annekset er det nyistandsatte selskabslokale på Neder Kjærsholm Hovedgaard, som med sin gamle...

Vattrupvej 28, 8620 Kjellerup
Se detaljer
Sandgårdsvej 50, 8620 Kjellerup
Forsamlingshus

Glassalen Kjellerup

Glassalen i Kjellerup Du kan leje den lille sal, den store sal og hele Glassalen. Stort køkken,...

Sandgårdsvej 50, 8620 Kjellerup
Se detaljer
Ålborgvej 37, 8620 Kjellerup
Restaurant

Restaurant Mads Doss

Selskabslokaler & Dinnertransportable Stedet med hyggelige lokaler og med plads op til 80...

Ålborgvej 37, 8620 Kjellerup
Se detaljer
Nørskovlundvej 33, 8620 Kjellerup
Forsamlingshus

Nørskovlund Forsamlingshus

Nørskovlund Forsamlingshus ligger centralt i Nørskovlund (5 km øst for Kjellerup). Huset er...

Nørskovlundvej 33, 8620 Kjellerup
Se detaljer
Arena Midt
Hasselvej 15
8620 Kjellerup
KategoriKonference
KapacitetOp til 1600 gæster