Du er her: Forside > Hinnerup > Lynet Selskabs- og Kursuscenter

Lynet Selskabs- og Kursuscenter

Lynet Selskabs- og Kursuscenter ligger ved Hinnerup i Favrskov Kommune. Naturskønt – omgivet af marker og skov. Trods denne naturskønne beliggenhed er der kun ca. 20 min. kørsel til Aarhus C og kun ca. 10 min. til E45. En meget central beliggenhed for et sted, hvor mange mennesker fra alle hjørner af landet mødes.

Bjælkehus 1 (2004) indeholder opholdsfaciliteter og 5 værelser til overnatning. Bjælkehus 2 er den nyeste bygning (2007). Den indeholder 8 store dobbeltværelser med eget bad/toilet. Smagfuldt og enkelt indrettet. På 1. sal er et stort lokale, som hovedsageligt har været anvendt som mødelokale, men som også egner sig fortrinligt til andre formål. Der er toiletter på 1. salen. I den ”gamle” bygning, som er totalt renoveret i 2006, findes et funktionelt køkken med diverse udstyr. Det er også her man finder salen og baren, som er sammenbygget med en fin glasgang med udgang til en af flere dejlige terrasser. To renoverede (2006) hytter indeholdende i alt 4 hyggelige værelser med eget bad/toilet ligger i umiddelbart nærhed af fælleslokalerne. Den samlede værelseskapacitet er 17 dobbeltværelser.

Lynet Selskabs- og Kursuscenter ligger på et lukket område, omkranset af skov og marker og med et velplejet åbent haveanlæg omkring, som sikre maximal sol og udsigt over området. Der er flere terrasser med gode læmuligheder. Til centret hører også tennis- og petanquebaner.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel til Lynet Selskabs- og Kursuscenter ved at bruge kontaktformularen herunder.

Lynet Selskabs- og Kursuscenter
Haraldslundvej 11
8382 Hinnerup
21495328
lynet11@live.dk
Besøg hjemmeside
Husk at oplyse at du har set lokalet på Selskabslokaler.dk
HouseKategoriAnden kategori
TableKapacitetOp til 100 gæster
FoodEgen forplejning tilladt?Ja
Sund kokSund kok1

Vi tilbyder

at hjælpe helt eller delvist med arrangementet

Ring uforpligtende 22 15 41 00

www.sund-kok.dk
Strandmoellekroen