Du er her: Forside > Birkerød > Restaurant Hestkøbgaard

Restaurant Hestkøbgaard

Atmosfære og kvalitet Det finder du i Furesø Golfklubs restaurant beliggende i en atmosfærefyldt gammel herregård med udgang til en smuk, stor park.

Hvad du ønsker, frokost og aften...

Vores hurtige frokostkort (11.00 til 16.30) har masser af grønt, smørrebrød, sandwich og burgere. Velsmagende, hurtigt tilberedte retter - en rigtig god oplevelse til prisen. I vores kreative aftenkort (17.30 til 22.00) finder du lækker, varieret mad og dejlige vine.

Selskabslokaler

Du kan leje et af vores smukke selskabslokaler til din fest. Med i købet får du en skøn beliggen­hed, humørfyldt og situationsbevidst personale, børnevenlige udendørs arealer, et stort terrasseområde og en dejlig natur. Så kontakt os om dit arrangement.

Ud af huset

Hvis du hellere vil afholde dit selskab hjemme, så leverer vi gerne maden, så du kan slappe af og dine gæster få en god oplevelse. Vi leverer personlige luksusmenuer til konkurrencedygtige priser. Hos os får du den optimale oplevelse for pengene.

Firmaarrangement

Company Days er et af vores specialer. Så forkæl dine kunder med en kombineret golf- og madoplevelse.

Vi har de rammer, der gør jeres arrangement specielt for såvel nybegyndere som øvede. Vi har forskellige løsningspakker, der kan skræddersys efter behov. Banen, træningsfaciliteter, shop og restaurant er helt i top. Så kontakt os om dit arrangement.

Møder og kurser

Du kan også leje vores møde- og kursuslokaler. Så ring til os, så finder vi en løsning på dit behov.

Åbningstider 

Åbent hele året for selskaber. Fra 01.04 til 31.12. A la carte dagligt fra kl. 11.00 til 22.00 i perioden 01.04 til 31.10.

Kontakt og bestilling

Kontakt os i restauranten, eller på vores telefon eller mail .

 

Køkken

Vi kan kreere en menu efter din smag og pengepung. I modsætning til de standarder der findes i markedet, kreerer vi en personlig løsning.

Handicapforhold

Adgang for handicappede og handicap toilet

Transport/parking

Masser af parkeringspladser.

Der er som standard mulighed for borde/stole, tallerkener/bestik, køkkenpersonale og serveringspersonale. Derudover tilbydes duge/servietter, dekorationer og musikanlæg efter aftale.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel til Restaurant Hestkøbgaard ved at bruge kontaktformularen herunder.

Det er desværre ikke tilladt for disse lokaler.

Restaurant Hestkøbgaard
Hestkøbvænge 4
3460 Birkerød
+45 4581 7444
rhg@fggolf.dk
Besøg hjemmeside
Husk at oplyse at du har set lokalet på Selskabslokaler.dk
HouseKategoriRestaurant
TableKapacitetOp til 85 gæster
Lejendj2
Strandmoellekroen
Firmajulefrokost