Du er her: Forside > Møldrup > Møldrup kro

Møldrup kro

Møldrup Kro - Selskabslokaler - Krostue - Grillbar

Møldrup Kro er en hyggelig landsbykro, med krostue, selskabslokaler og grillbar.

Selskabslokaler:

Skal du holde fødselsdag, konfirmation, bryllup, reception, eller bruge fine rammer til et sidste farvel, er Møldrup Kro et fantastisk sted i hjertet af Midtjylland. Med kun 14 km til motorvejen og 16 km til Viborg, ligger kroen godt placeret i forhold til tilkørende gæster.  

 • Røde Stue
  er velegnet til alle former for arrangementer op til 60 personer. Den gamle restaurant emmer af hygge fra gulv til loft.
 • Salen:
  Det der engang var rammen for lokalområdets unge til diskotek hver fredag, er idag ombygget til et dejligt selskabslokale med plads op til 120 gæster. Trods salens størrelse er der en rigtig god akkustik i rummet. Mange musikere roser det til skyerne, fordi musikken bare lyder bedre, når akustikken er i top.
 • Mødelokalet:
  En sen tilbygning til kroen, der med gulvtæppe og højt til loftet, særligt egner sig til mere rolige arrangementer, som fx. begravelse, møder eller konfirmation.

Vi laver god hjemmelavet mad, og sætter en ære i, at din fest bliver en mindeværdig dag, hvor alt er helt i top.
Vores priser er særdeles konkurrencedygtige, ligesom vi er fleksible med tidsrammen, så festen ikke skal slutte før tid.

NYT: LEJ VORES SELSKABSLOKALER

Som noget nyt, er det muligt at leje vores selskabslokaler. Det er attraktivt for dig, som gerne selv vil deltage i det praktiske omkring en fest. Fx. at dække bord, selv medbringe  eget serveringspersonale, drikkevarer, kaffe m.m.  Eneste ting der skal bestilles på kroen, er maden, ellers er det op til dig, hvor meget -eller lidt, vi skal hjælpe med.
Ring til Anny for fremvisning af lokalerne på tlf: 86-691167.

Værelser

På Møldrup Kro har vi

 • 4 enkeltværelser
 • 6 dobbeltværelser
 • 2 familieværelser (2 voksne + 2 børn m/køjeseng)
 • 1 ekstra stort familieværelse ( 6 personer: 1 dobbeltseng, 1 køjeseng og 1 sovesofa)

Alle priser er incl. morgenmad.

 • Enkeltværelse: kr. 350,-
 • Dobbeltværelse: kr. 550,-
 • Familieværelse: kr. 750,-
 • Familieværlse 6 pers.: 1150,-

Grillbar:

Vi laver god gammeldags kromad, samt masser af andet hjemmelavet mad f. eks. burgere, bøfsandwich og stjerneskud. God hjemmelavet mad og naturligvis til lave priser.

Krostue:

Torsdag til lørdag har vi åbent i vores krostue. -En god "gammeldags" krostue, med tykke gulvtæpper og brændte farver på væggene. Her mødes unge som gamle til en snak i baren eller et spil pool. Fredag og lørdag er der som regel "fuld ild" med højt musik og ekstra glade gæster.

Kroens historie:

Møldrup Kro var en af de første bygninger, der blev bygget, efter stationen der blev anlagt i 1893. Bygherren var den fremsynede købmand Anders Christian Schaltz i Tostrup. Byen opstod omkring stationen, der blev anlagt i 1893 på en åben og flad mark, som det på den tid var praksis. Historien fortæller, at den øde placering også blev valgt for at undgå, at de unge karle på gårdene i området omkring den daværende hovedby Tostrup skulle ’hænge ud’ på stationen – ligesom man var nervøs for at køernes ydeevne blev negativt påvirket af damplokomotivets larm! I byens godt 100 års eksistens har kroen altid været et af byens mest besøgte samlingssteder. Vi har haft fornøjelsen at opleve flere årtier på kroen. I gode og dårlige tider og med den udvikling livet i byen har haft.

Hårfarven viser at vi også har forandret os. Men én ting er som det altid har været. Vi laver god mad og driver kro med kærlighed til faget.

Venlig hilsen og på godt gensyn på Møldrup Kro

Anny & Gunnar

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel til Møldrup kro ved at bruge kontaktformularen herunder.

Det er desværre ikke tilladt for disse lokaler.

Møldrup kro
Jernbanegade 14
9632 Møldrup
86691167
kroen@cafeer.dk
Besøg hjemmeside
Husk at oplyse at du har set lokalet på Selskabslokaler.dk
HouseKategoriRestaurant
TableKapacitetOp til 150 gæster
Sund kokSund kok1

Vi tilbyder

at hjælpe helt eller delvist med arrangementet

Ring uforpligtende 22 15 41 00

www.sund-kok.dk
Strandmoellekroen