Du er her: Forside > Møldrup > Møldrup kro

Møldrup kro

Møldrup Kro var en af de første bygninger, der blev bygget, efter stationen der blev anlagt i 1893 på en åben og flad mark. Bygherren var den fremsynede købmand Anders Christian Schaltz i Tostrup. Byen opstod omkring stationen, der blev anlagt i 1893 på en åben og flad mark, som det på den tid var praksis. Historien fortæller, at den øde placering også blev valgt for at undgå, at de unge karle på gårdene i området omkring den daværende hovedby Tostrup skulle ’hænge ud’ på stationen – ligesom man var nervøs for at køernes ydeevne blev negativt påvirket af damplokomotivets larm! I byens godt 100 års eksistens har kroen altid været et af byens mest besøgte samlingssteder. Vi har haft fornøjelsen at opleve flere årtier på kroen. I gode og dårlige tider og med den udvikling livet i byen har haft.

Hårfarven viser at vi også har forandret os. Men én ting er som den altid har været. Vi laver god, hjemmelavet mad med kærlighed.

En hyggelig landsbykro, hvor vi har krostue med poolbord, restaurant til ca. 60 pers. som dog mest bruges til møder og fester. En stor sal med plads til ca. 120 personer, samt et lokale til ca 50 - 60 pers. derudover er der grillbar, samt 9 dobbelt værelser og 4 enkelt værelser. Prisen for værelser er: 550 kr for dobbeltværelse og 350 kr. for enkelt værelse incl. morgenmad. Vi laver god gammeldags kromad, samt masser af andet hjemmelavet mad f. eks. burgere, bøfsandwich og stjerneskud. Vi har utrolig flotte lokaler til din fest, ligesom vi dækker flot op med blomster og servietter. God og billig hjemmelavet mad og naturligvis til lave priser.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel til Møldrup kro ved at bruge kontaktformularen herunder.

Det er desværre ikke tilladt for disse lokaler.

Møldrup kro
Jernbanegade 14
9632 Møldrup
86691167
kroen@cafeer.dk
Besøg hjemmeside
Husk at oplyse at du har set lokalet på Selskabslokaler.dk
HouseKategoriRestaurant / Café
TableKapacitetOp til 150 gæster
Sund kokSund kok1

Vi tilbyder

at hjælpe helt eller delvist med arrangementet

Ring uforpligtende 22 15 41 00

www.sund-kok.dk
Strandmoellekroen