Du er her: Forside > Løkken > Selskabslokalerne Camping Rolighed

Selskabslokalerne Camping Rolighed

Camping Rolighed i Løkken er lidt anderledes end andre.

Her på Camping Rolighed ligger vi vægt på tryghed og dialog med vore kunder. På den måde sikrer vi en optimal afholdelse af dit arrangement i vores selskabslokaler.

De lyse og venlige selskabslokaler er til selskaber fra 25 og op til 120 personer. I vores selskabslokaler er gæsterne i centrum, hvor de har en fantastisk udsigt til den smukke natur – hvor krondyrene går lige uden for vinduerne. 

Camping Rolighed har også succes med udlejning af selskabslokaler til virksomheder. Med de store selskabslokaler bliver kravene til konferencer, fyraftensmøder, receptioner, forretningsfrokoster opfyldt og tilmed bliver det afholdt i selskabslokaler med en hyggelig atmosfære. Vi tilbyder et totalkoncept til virksomheder, hvor der er inkluderet selskabslokaler, foredragsudstyr og forplejning. Reservation af selskabslokaler er nødvendig.

Som vært har du mulighed for at tilbyde dine gæster overnatning i forbindelse med en fest i vores selskabslokaler. Overvej samtidig at bestille vores store morgenkomplet. 

Kontakt os for tilbud på overnatning i hytte, leje campingvogn eller medbring evt. din egen campingvogn. Selvfølgelig til specielle priser. 

Der er som standard mulighed for borde/stole, duge/servietter, tallerkener/bestik, musikanlæg og køkkenpersonale. Derudover tilbydes dekorationer, serveringspersonale og scene efter aftale.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel til Selskabslokalerne Camping Rolighed ved at bruge kontaktformularen herunder.

Det er desværre ikke tilladt for disse lokaler.

Selskabslokalerne Camping Rolighed
Grønhøj Strandvej 35
9480 Løkken
98883036
info@camping-rolighed.dk
Husk at oplyse at du har set lokalet på Selskabslokaler.dk
HouseKategoriRestaurant
TableKapacitetOp til 120 gæster
Lejendj2
Strandmoellekroen
Firmajulefrokost