arrow_upward

Vil du finde mødelokaler til dit næste forretningsmøde?

Guide: Find det helt rigtige mødelokale

Hvis du skal  bruge et mødelokale, enten privat, eller som en del af arbejdet med din virksomhed, så er der nogle ting man skal tage højde for.

Hvis du driver en lille virksomhed hjemme fra stuen, så er du ofte nød til at tage ud i byen og finde et passende mødelokale du kan bruge, for at holde dit møde og virke mere professionel.

Vi har samlet en række tips i denne guide til valget af mødelokaler, så du er forberedt, nåpr du skal ud og finde dit næste.

Hvem skal du holde møde med?

Det er ikke ligegyldigt at tage højde for, hvem du skal holde møde med, når du skal ud og afholde et møde.
Hvis du blot skal holde et aflappet møde med en der er mere at betegne som en ven, frem for en forretningskontakt, så kan en tur på den lokale kaffebar, eller em aflaappet restaurant være den perfekte måde at holde mødet på, da den afslappede atmosfære, kan få dig og de andre deltagere til at slappe af i hinandens selskab, uden det bliver alt for formelt.

Skal du til gengæld have et seriøst møde med en vigtig forretningspartner, jamen så kan det være du har brug for at imponere lidt mere med omgivelserne, så denne forretningspartner får et godt indtryk af dig og din virksomhed.

Er der til gengæld tale om en potentiel investor til din virksomhed, så er det måske ikke det stor skyts du skal finde frem for at imponere, da det så kan skræmme vedkomne væk med sine penge.

Hvor ligger mødelokalet

Lokaltionen for et mødelokale er også en essentiel del af det at vælge det rigtige mødelokale. Her skal du tage højde for hvor lang tid det tager at komme til lokalet, både for dig og for dine gæster. Der er ingen der ønsker at sidde en time i kø på motorvejen, for så at komme til et møde, der måske ikke giver noget indhold.

Hvis du er ude i landet og arbejde, kan du altid finde et lokalt mødelokale, hvor du kan invitere en lokal forretningspartner hen, hvis I ikke har mulighed for at holde mødet hos dem.

Her kan du vise, at du har sat dig ind i de lokale faciliteter og mødelokaler der er tilgængelige, for at give denne forretningspartner et godt indtryk af dig og den virksomhed du representerer.

Prisen på mødelokalet

Hvor meget er du villig til at betale for det rette mødelokale? Eller med andre ord: Hvad er det møde du skal holde, værd?
Pris og kvalitet hænger ofte meget tæt sammen, derfor skal du have i baghovedet, hvad dit møde har af værdi for dig og for din virksomhed. Har mødet ikke nogen sønderlig værdi, er det måske kaffebaren du skal holde dig til, hvorimod, hvis der er tale om millionaftaler, så kan det godt være duu skal hive det tunge skyts frem, med champagne og kaviar.

Hvilke faciliteter er der med

Faciliteterne i et mødelokale spiller også en central rolle, i det at holde et møde. Du kan kigge på om der er faciliteter der sækker dine behov, nogle af disse behov kunne være:

Hvordan finder du det rigtige lokale?

Det kan være en jungle at finde rundt i, når du skal finde det rigtige mødelokale. Heldigvis har Lokalebasen en fantastisk oversigt hvor  du kan finde mødelokaler i hele landet.