arrow_upward

Sådan får du styr på underholdningen til din fest

Når der skal være fest, så er der mange vigtige elementer der skal falde på plads før det hele går op i en højere enhed. Underholdning til en fest er efterhånden blevet et indslag man som gæst forventer vil være tilstede. Når det kommer til underholdning, så er det et emne der favner bredt, det går fra klassiske sange og taler til professionelle entertainers eller hoppeborge.

Tænk på underholdningen når du vælger selskabslokalet

Når man selv står for planlægningen af en større fest, så er der en klassisk fejl at man glemmer at tænke på underholdningen når man vælger sit selskabslokale. Det betyder at man muligvis ikke har plads til eksempelvis et liveband eller akustikken ikke er optimal til musik generalt. Hvis du ønsker festlige indslag så som taler, sange eller andre former for optrædner så er det en god idé at tænke dette ind i beslutningefasen, for det kan være ilde set hvis festen holdes et sted hvor der også er andre selskaber.

Udendørs fester

Der er ikke meget der kan hamle op med den danske sommer, når den endelig kigger frem. Derfor er det populært at man holder fester i enten pavillioner eller festtelte hen af sommeren. Det gode ved et telt eller en pavillion er at man ofte sidder tæt, så hvis man får en entertainer eller en musiker ud så vil der være en god lyd som kan nydes af alle. Dog skal man tænke på at de fleste musikere, livebands, komikere eller andre entertainers ønsker et podie eller en scene med et fast gulv, hvor de kan optræde, det er noget der skal tænkes over når man bestiller gulv. En anden fantastisk ting ved at holde festen udendørs, er at man kan udnytte naturen til sjove selskabslege, så som rundbold, gemme eller fodbold.

Indendørs fester

Rundt om i Danamark er der en lang række af flotte selskabslokaler og formsamlingshuse. Der er i stand til at håndtere alt fra store til små fester. Her er der ofte scener eller rigeligt med plads til en musiker kan sætte fut i feje møjet. Men der er naturligvis nogle få ting man bør tænke på inden man booker, det første of bedste lokale.

Hvad skal du tænke på?

Det gode ved at holde en fest i et forsamlinghus, selskabslokale eller på en restaurant er at der ofte er et køkken med tjenere eller servetricer. Som glædeligt vil dele sange ud, eller hjælpe til hvis der skal være et sjovt indslag i løbet af aftnen.

Hvilken form for underholdning skal man vælge?

Vi lever i en verden hvor det kun er fantasien der sætter grænsen for hvad der kan ske i forhold til underholdningen til en fest. Men hvad skal man lige vælge?

Det hele afhænger naturligvis af hvilken type fest der skal holdes og hvem der er inviteret. Er man til en klassisk ”Suppe-steg-og is fest” så er det naturligt at booke en pianist der kan spille hygge musik under maden og hjælpe med at sætte diverse sange igang. Det er meget populært til konfirmationer, jubilæer, brylluper eller runde fødselsdage.

Andre klassiske former for underholdning er at få en professionel bartender ind, der kan stå og jonglere med shakers i bedste Tom Cruise stil (kan du huske filmen Cocktail?). Hvis man har et større budget kan man få et liveband, eller en musiker ud og holde en intim koncert, dette er noget man ofte ser til runde fødselsdage og brylluper hvor man naturligvis ikke går på kompromis med underholdningen. Et lidt ’nyere’ tiltag der er begyndt at tage form i danmark er standup komikere og Rappere. Nu sidder du måske og rynker på næsen, men dette er entertainers der tænker en tand hurtigere end den gennemsnitlige person og de kan med hurtige vendinger få sat et rigtig underholdende program op, der passer til publikum.

Hvis du har brug for at finde live underholdning, kan du finde det her

Få styr på alt til din fest

Festen.dk, der er Danmarks største festportal, her kan du finde lige dét du står og mangler for at din fest kan leve op til din drøm. Her er alt hvad du skal bruge til din næste fest eller arrangement, lige fra invitationer til limousiner.