arrow_upward

Guide til valg af lokale

Når I skal ud og finde et lokale til jeres fest, er der mange muligheder og mange slags lokaler at vælge iblandt. I kan enten at vælge at holde jeres fest på en hyggelig kro, moderne restaurant, forsamlingshus eller noget helt andet.

Når I skal til at lede efter et selskabslokale, der passer til netop jeres fest, er der flere parametre, der spiller ind. Først og fremmest er festens art vigtig. Er det et svendegilde, bryllup barnedåb eller noget helt fjerde?

Dernæst er det ligeledes vigtigt at have klargjort, hvor mange gæster man ønsker at invitere. Ønsker man at invitere over 50 mennesker, skal man måske ikke overveje en lille kro, men måske et større forsamlingshus, der kan huse alle jeres gæster. Det er ligeledes vigtigt at tænke over, om man vil have en formel fest eller en mere uformel atmosfære. Nogle slags lokaler lægger nemlig mere op til en hyggelig og uformel atmosfære, hvor andre i højere grad vil udstråle eksklusivitet og til dels formalitet.

På udkig efter den rette underholdning? Find underholdning til jeres event hos Festguru.

Herund kan du få dannet et overblik med fordele og ulemper ved forskellige slags lokaler.

Charmerende hotel eller hyggelig kro

Ønsker du at arrangere en festlig sammenkomst, kan et charmerende hotel eller en hyggelig kro danne rammen, hvad enten det drejer sig om den store familiefest, fødselsdagsreception eller dit svendegilde.

Ønsker du en uformel atmosfære, hvor du og dine gæster kan komme hinanden nær, så er det ideelt at holde festen på en hyggelig kro. På kroer og hoteller finder du nemlig den personlige betjening og et personale, der let vil kunne skræddersy din store festdag ud fra netop dine personlige ønsker, krav og behov. De har derudover ofte stor erfaring med at servicere små som store selskaber.

På Selskabslokaler.dk finder du et stort varieret udvalg af præcis de selskabslokaler på danske hoteller og kroer, der kan tilbyde dig og dine festgæster den rigtige atmosfære og store oplevelse. Her finder du festokaler i alle størrelser og med samtlige faciliteter m.v.

Restaurant

Ønsker du at arrangere en festlig sammenkomst, kan en restaurant danne rammen, uanset hvilket slags fest der er tale om. Det handler i høj grad om hvilken slags restaurant, du vælger at afholde din fest på. Vælger du en fin og dyr restaurant, vil atmosfæren og festens udtryk selvfølgelig bære præg af det. Det vil skabe et eksklusivt udtryk af din fest og i vil i højere grad skabe en formel atmosfære i forhold til at afholde din fest på en kro. Men det kommer selvfølgelig også an på dine gæster, og hvordan du vælger at sætte scenen med hensyn til bordpynt, dresscode, velkomst m.m.

Du kan også vælge en mindre fin, lokal restaurant for at opnå en mere uformel og afslappet stemning.

Vælger du at afholde en temafest, kan du vælge en restaurant, der passer til det tema. Så kan du sikre, at dit tema bliver gennemført til fingerspidserne. Holder du fx. en mexicaner-fest, kan du vælge at afholde din fest på en mexicansk restaurant.

Hvad der gælder for de fleste restauranter, så er det, at du vil finde en personlig og professionelle betjening samt et personale, der har stor erfaring med at servicere. Derudover behøver du ikke få leveret mad udefra, som når du lejer et forsamlingshus. Du holder nemlig din fest et sted, hvor forretningen lever af at lave mad.

Går du med planer om at holde din kommende fest på en restaurant, kan du på Selskabslokaler.dk finde festlokaler.

Forsamlingshus

Forsamlingshuset og det lokale medborgerhus danner en solid ramme for for din store fest- og familiedag. Forsamlingshuse er ideelt for alle slags festlige arrangementer, da det i høj grad handler om, hvilket slags forsamlingshus du vælger. mange forsamlingshuset eller måske dit lokale medborgerhus kan tilbyde dig rummelige lokaler, hvis du planlægger at arrangere den traditionelle familiefest med hygge, atmosfære og god plads til den store fest.

Skal I holde et stort bryllup, barnedåb eller rund fødselsdag, bør I selvfølgelig finde jer et stort selskabslokale. Det handler også om, hvilken atmosfære du ønsker til jeres fest, og og om I ønsker et eksklusivt eller afslappet udtryk. Når I har det på plads, kan I finde ud af, om I skal leje et fint og eksklusivt forsamlingshus eller et afslappet lokalt lokale.

Hvad der ofte gælder for forsamlingshuse er, at I selv skal stå for en del arbejde med hensyn til borddækning, få placeret stole og borde og servering. Vil I slappe af på selve dagen og nyde festen, bør I derfor, som mange andre gør, hyre 2-3 personer der kan hjælpe jer gennem festen.

Søger du derfor store gode, funktionelle lokaler og festlige rammer til dit store gilde, kan du roligt gå i gang med din søgning på Danmarks førende webportal for selskabslokaler og festlokaler til alle formål.

Og du kan leje festlokaler ved at følge nedenstående links:

Festlokaler i København

Festlokaler i Aalborg

Festlokaler i Århus

Festlokaler i Odense

Festlokaler i Valby

Du kan også se alle ledige lokaler til leje på Lokalebasen.