Find det perfekte køretøj til dit næste event

Find det perfekte koretoj til dit naeste event

Book en bil til festkørsel

Uanset om du skal holde drømme brylluppet, ud og køre studenterkørsel med dine studie kammerater, ankomme med stil til en fest, eller ud og køre galla kørsel, så betyder bilen rigtig meget.

Man ser jo ofte et bryllup, som værende brudens store dag, men hvad med gommen? skal han have lov til at køre fra kirken i sin drømme bil? Måske er det den eneste dag, hvor han kan køre i en rigtig James Bond, eller i en klassisk bil fra 1930'erne.

Hvilken begivenhed kan man booke biler til?

Der er rigtig mange situationer, hvor man kan vælge en flot eller fed bil til at transportere jer, til eller fra en fest. Vi har samlet nogle af de mest brugte herunder, så I kan få noget inspiration.

Bryllupskørsel

Når man vælger at blive gift, så er der altid noget ekstravagang over hele brylluppet. Lige fra brudens kjole, til maden der skal være perfekt.

Mange brudepar vælger at forlade kirken, efter vielsen i en bil, der kan få James bond til at dreje hovedet.

Brylluppet er jo ofte brudens dag, og det meste af festen, handler på mange punkter om hende.

Men

Når det kommer til bilen, så er det ofte her, gommen kan få lov at udleve en drøm om at køre i en klassisk bil fra 193'erne, en veteranbil eller måske en bil han kender fra film- og tv eller en rigtig klassisk James Bond bil.

Ved at ankomme med stil til sin reception i en flot bil, så viser amn vigtigheden af dagen, og hvordan man har valgt at sammensætte sin drøm om den perfekte dag.

Her kan du bestille den perfekte bil til bryllupskørsel

Konfirmationskørsel

Konfirmationskørsel er ikke lige så brugt som vi kender det fra fx. bryllupskørsel, men mange unge mennesker drømmer om en stor fest, når de traditionen tro, træder ind i de voksnes rækker.

For mange unge, er konfirmationen den første rigtig store fest der bliver holdt for dem og det er helt ok at ville føle sig som en prins eller prinsesse på sin store dag.

Konfirmationstransporten er ofte med til at udleve en drøm, hvor konfirmanden kan få lov at køre en tur i en rød Ferrari, en skrigende Lamborghini eller en skindende Porsche.

At gøre noget ekstra ud af konfirmationen, er blevet meget brugt de seneste mange år, hvor vigtigheden af at vise sig lidt mere frem på dagen og udleve drømme spiller en stor rolle.

Her kan du finde den perfekte bil til konfirmand kørsel

Gallakørsel

Når der er Galla på de Danske gymnasier, eller i forbindelse med en fin fest på arbejdet, eller i den lokale klub, så går der en sport i at ankomme i den fedste bil muligt.

Om du ankommer i en veteranbil fra 1960'erne eller en brandbil fra den lokale brandstation, betyder ikke det store, men hvad der betyder noget, er om du kommer i en fed bil.

For gymnaise elever, så betyder det helt klar noget hvilken transport du har til festen, da der jo bliver taget et hav af billeder ved ankomsten, både af skolen og de mange fremmødte forældre.

Bilen er samtidig en fed måde at starte et tema på, i forhold til jeres personlighed, eller den baggrund i kommer fra.

Her kan du finde den perfekte bil til gallakørsel

Jubilæumskørsel

Når du holder et jubilæum, så ligger det lidt i kortene, at du skal forkæles af andre eller dig selv. Derfor er jubilæums kørsel ofte lig med en vis form for luksus.

Her er der mulighed for at ankomme i en flot bil, en hurtig bil, eller et helt andet eksklusivt køretøj, der understreger det arbjde der har ført op til jubilæet.

Her kan du finde den perfekte bil til jubilæumskørsel

Studenterkørsel

Vi har alle hørt lyden af en studenterbil i det Danske sommervejr, med glade (og fulde) studenter der kører rundt med høj musik, dytter og fester med de forbipaserende billister og gående.

Studenterkørsel er en rigtig sjov tradioton vi har herhjemme, hvor studenter jo kører fra hjem til hjem og besøger hinandens forældre og får en snack og noget at drikke.

Det er vigtigt at være tidligt ude, når man skal booke sin studentervogn, da der er rigtig mange om buddet, i en kort periode.

Find den perfekte bil til studenterkørsel her

Fødselsdagskørsel

Findes der noget federe, end at ankomme til en rund fødselsdag i en fed veteran bil eller en knaldrød Ferrari? Når du holder fødselsdag, er det helt ok at give dig selv en lille gave, der kan være med til at gøre din dag ekstra speciel.

Der findes et hav af fede transportmuligheder der kan understrege, med to fede streger, at det er dig der har fødselsdag.

Find den perfekte bil til fødselsdagskørsel her

Polterabend

En polterabend er jo den sidste rigtige aften, en brud eller brudgom har med sine venner, inden de indgår i ægteskabet. Derfor skal der også festes igennem.

Mange polterabender i dag bliver rbugt på en lang række aktiviteter, hvor deltagerne skal fra A til B, i løbet af dagen.

Findes der en federe måde at komme rundt med vennerne på, i en stor fed bil, en limousine eller andet, så man ikke skal tænke på busser eller andet offentlig transport.

Find den perfekte bil til din vens polterabend her

Firmaevents

Når der er fest i firmaet, så er der også rig mulighed for at komme i en flot bil. her har man mulighed for at komme med en langt højere status, end man måske har i firmaet i dag, hvor det måske kun er direktøren, der normalt kun har råd til den røde Ferrari.

Et firmaevent er ofte at sammenligne med et jubilæum, hvor man kan gå all in på at føre sig frem for sine kollegaer, ved at ankomme i den fedeste bil.

Find den perfekte bil til dit firmaevent her

Reklamer og TV produktion

Hvis du er i reklame eller TV branchen, så ved du hvor vigtigt det er at have den rigtige bil, samt hvad den signalerer i forhold til den historie du skal fortælle og ikke mindst hvilken tidsperiode der skal portræteres i historien

Der findes et hav af fede og flotte gamle biler, der passer perfekt ind i de fleste historier rundt om i landet.

Find bilen til jeres film optagelse her

Limousinekørsel

Findes der noget federe, end at sætte sig ind på bagsædet af en limousine, med en håndfuld af sine venner? Poppe en flaske champagne, eller måske endda stikke hovedet ud af soltaget på bilen?

Limousiner er et populært indslag til bryllupper og større fester og begivenheder, der kan give noget ekstra status og klasse til jer, når i kommer kørende.

Find den perfekte limousine til dit næste evnt her

Hvorfor skal man køre i en pæn bil til festen?

Når man vælger at booke en fed, flot eller klassisk bil til en fest, så bunder det selvfølgelig i, at man skal transporteres fra A  til B.

Ofte er der også tale om at ville udleve en drøm om at ankomme i en fed bil, der kan være med til at strege drømmen ud på din bucket list.

Er du mere til den alternative transport?

I løbet af de sidtse par år, er der kommet en ny trend, hvor især konfirmander bliver afhentet på en lama, istedet for en flot bil.

Det er en sjov og alternativ måde at blive transporteret til sin fest.

Det er samtidig noget, hvor amn virkelig kan stå ud fra mængden, samtidig med at man får en sjov historie, som amn vil huske tilbage på i mange år bagefter.

Lej en lama til dit næste event her