arrow_upward

Den ultimative festival pakkeliste

Den ultimative festival pakkeliste

Download vores festival pakkeliste i PDF formatFestival sæsonen er over os, før end vi aner det og det er tid til at tage på festivaller som Roskilde Festival, Smukfest, Tinderbox, eller nogle af alle de andre fede festivaller der går af stablen rundt i det Danske land.

Men når man tager på fetstival, så er der som regl altid en eller anden ting man glemmer, eller ikke har tænkt over. Derfor har vi lavet denne pakkeliste, så du kan huske alle de ting der skal til, for at have en fantastsisk festival.

Pakkelisten herunder er lavet, så du kan hakke de enkelte ting af, når de er lagt i tasken, men ikke nok med det, så har vi fundet alle tingene i onlineshops for dig, så du kan klikke på de enkelte dele på listen og finde et sted hvor du kan købe tingene, hvis du ikke allerede har dem klar.

Vi har ligeledes lavet nedenstående liste i PDF format, som du kan downloade ved at klille på billedet her til højre. PDF checklisten er ligeledes byggeet, så du kan hakke de forskellige ting af, eller printe den ud og hakke de forskellige ting af løbende.

Festival checkliste

Diverse

Drikkevarer (Øl, Vin, Spiritus, Sodavand)
Kreditkort
Kontanter
ID (Sygesikringsbevis, kørekort, pas)
Telefon
Oplader
Powerbank 
Lighter
Kamera
Service (Tallerkner, bestik, glas)
Oplukker
Fryseposer
Affaldsposer
Elastikker
Gaffatape
Solbriller
Spillekort
Bold
Vandflaske
Tyggegummi
Lommelygte
Kontaktlinser / Briller
Snor
Ølbong
Spil

Toiletartikler

Solcreme
Tandbørste / Tandpasta
Pincet
Spejl
Vådservietter
Vaskeklud
Ørepropper
P-Piller
Hovedpinepiller
Medicin
Hårbørste
Make-up / Mape-up fjerner
Hårvoks
Deodorant / parafume
Hårelastikker
Hårnåle
Vatpinde
Vatrondeller
Shampoo
Vabel plaster
Bind / Tamponer
Håndsprit
Kondomer
Førstehjælpskasse
Håndklæde

De praktiske ting

Billet
Telt
Pavillion
Sovepose
Luftmadrads
Hovedpude
Tæppe
Presenning
Stole
Borde
Køletaske
Musik (Anlæg, højtalere)
Håndskovl
Høretelefoner
Paraply / Parasol
Udsmykning

Tøj

Bukser
T-shirts
Undertøj
Shorts
Strømper
Bluse
Sko / Sandaler / Klipklappere / Sneakers
Regntøj / Gummistøvler
Nattøj
Jakke
Varme trøjer
Hat / Kasket / Bøllehat
Kjole
BH
Mavetaske
Badetøj


Diverse

Listen herover er blevet ret lang med ting man bør pakke i tasken når Roskilde Festival, Smukfest, Tinderbox eller en anden festival skal indtages med en vild fest fra morgen til aften.

Når man er på en festival, så kan det hurtigt koste mange penge at købe drikkevarer, det er derfor en god idé at købe en masse drikkevarer, som i kan have med i jeres camp, så I ikke løber tør for drikkevarer.

Det er også en god idé at medbringe nogle spil, spillekort, eller lege som i kan lave sammen. Ølbongs og beerpong er jo nogle gode måder at møde nye mennesker på.

Tag også gerne en vandflaske med, du kan fylde op løbende, så det ikke kun er alcohol der ryger inden bords.

Toiletartikler

Toilet artiklerne er nok den kedelige del af pakkelisten, men også utroligt nødvendig at gå igennem, så man kan holde styr på sikkerheden og hygiegnen når man er væk.

En af de ting som mange glemmer, er kondomer. Der er ingen tvivl om at der er mange der møder hinanden i fuldskab på en festival, hvor et kondom er en rigtig god idé.

Husk også at medbringe en god stærk solcreme, og ikke mindst at bruge den, så du kan beskytte dig imod solens stråler.

De praktiske ting

Man må for guds skyld aldrig glemme billetten til årets festival, men der er også nogle ting der er essentielle, så som teltet, din sovepose og en luftmadrads, så du ikke vågner op med ondt i ryggen.

Mange vælger jo at bygge nogle fede camps, især på Roskilde Festival, hvor der er nogle der laver nogle store fede camps med temaer, der er små festivaller i sig selv.

Men der er også meget tid som man bruger i sin camp med vennerne, så hvis man medbringer borde, stole og pavillioner, kan man lave nogle super hyggelige områder, hvor man kan sidde med en øl og nyde hinandens selskab

Læs også: Den ultimative guide til at vælge tema til temafesten

Tøj

Selvom de fleste festivaller foregår om sommeren, så kender vi jo alle det Danske sommervejr. Det er derfor vigtigt at du tænker dig om, når du pakker tøj til turen, så du både har tøj med til de varme dage, de kølige aftener og ikke mindst de våde dage.

Mange glemmer at tage noge varme trøjer med, når temperaturen falder om aftenen, hvilket betyder at mange risikerer at komme hjem med en lille forkølelse, hvilket jo er utroligt synd, når man er taget på festival for at hygge sig og ike for at blive syg.

Men husk også at pakke badetøjet, så du er klar når den Danske sommer ikke skuffer og du skal ud og nyde en kølig dukkert imellem de mange fede koncerter.

ordentligt fodtøj er også noget du bør tage med på festival, både gummistøvler til de regnfulde sommerdage, men også sneackers og praktiske sko, så du kan stå behageligt op til mange timers koncerter. Men de fleste festivaller afholdes jo på marker og enge, så der kan hurtigt komme mudder eller tør jord, der kan gøre dne sko møgbeskidte.

Vi håber i kunne bruge denne pakkeliste, samt PDF filen. Der er gået lang tid ind i at lave den til jer. Hvis vi har glemt noget på listen, så hører vi gerne fra dig på info@selskabslokaler.dk

Og du kan leje festlokaler ved at følge nedenstående links:

Festlokaler i København

Festlokaler i Aalborg

Festlokaler i Århus

Festlokaler i Odense

Festlokaler i Valby

Du kan også se alle ledige lokaler til leje på Lokalebasen.