arrow_upward

8 dåbsgaver der redder dagen

8 dåbsgaver der redder dagen

Du kender det sikkert allerede: Du er blevet inviteret til en dåb, men du har ingen idé om hvad du skal købe af gave til den nybagte familie.

Det vil vi gerne hjælpe dig med, så vi tog en snak med Mads fra Mammashop.dk for at høre lidt om hvad der er populært, når det kommer til dåbsgaver til de små.

Hos Mammashop.dk har de om nogen erfaring med dåbsgaver, da de leverer kvalitetsprodukter til de helt små, i den højste kvalitet til rigtigt skarpe priser.

Sammen har vi fundet 8 flotte og kreative gaver der både duer til de helt små og de lidt større børn, så du kan glæde familien med en dåbsgave de kan bruge i mange år fremadrettet.

Disse er lidt anderledes end de klassikse dåbsgaver man ofte ser

Klassiske dåbsgaver

Herunder kan du se de 8 gaveidéer vi har valgt at fremhæve.

Krea sansegynge

Krea Sansegynge

En sansegynge er en fantastisk gave til det nybagte forældrepar. Her får forældrene mulighed for at få en gave, der giver deres barn en rigtig stor værdi i de første leveår for barnet.

En sansegynge styrker barnets motorik og giver samtidig forældrene mulighed for at lege med barnet, have øjnkontakt og berøringer, der er helt afgørende for en nyfødt.

En sansegynge er samtidig god til at få den lille til at falde i søvn, så mor og far selv kan få mulighed for at få slappet lidt af.

Denne flotte sansegynge i virkelig god kvalitet kan holde i mange år, så hvis de nybagte forældre skulle få lyst til en efternøler, så er din gave stadig et hit, i mange år efter.

Den flotte sansegynge kan benyttes både indenfor og udenfor, så man kan tage sit barn med ud i sommervarmen og gynge.

Pris: 359 kr.

Læs mere og køb Krea Sansegynge her

Kids Concept gyngehæst NEO Mammut

Mammut gyngehest fra Kids concept

De fleste børn elsker gyngeheste og der findes et hav af flotte og kreative gyngeheste på markedet. Vi har valgt at fremhæve denne flotte mammut fra Kids Concept, der ikke ligner alle de andre gyngeheste og samtig er blød at sidde på, samtidig med at den er lavet i rigtig god kvalitet, så den kan bruges af barnet i rigtig lang tid.

En gyngehest er samtidig et godt værktøj, hvor forældrene kan sidde med barnet og vær nærværende, samtidig med at barn og forældre har det sjovt sammen.

Gyngehesten er primært til børn, der er store nok til at sidde selv og kan holde i håndtaget. Det er derfor den oplagte gave, som kan bruges efter en dåb, så der ikke kun bliver givet gaver til den helt lille baby.

Pris: 1.039,00 kr.

Læs mere og køb gyngehesten fra Kids Concept her

Baby Dan legegulv i tykt skum

Baby Dan legegulv

Når man har et lille barn i huset, så bliver der leget meget med alverdens legetøj. her er et legegulv den helt perfekte dåbsgave at give.

Med et blydt skum gulv som dette sidder barnet på et blødt underlag væk fra det måske kolde gulv.

Barnet et ligeledes beskyttet, hvis han / hun skulle falde eller vælte når legen bliver lidt for vild.

Gulvet kommer med 9 brikker der lan sættes sammen på kryds og tværs, som et puslespil, så man altid kan gøre gulvet større eller mindre efter behov.

Gulvet er ligeledes en kreativ og anderledes gave, end et forældre par ville modtage i gave til en dåb, så du ikke løber ind i at give dem en gave, de måske ville have fået af nogle af de andre gæster.

Pris: 199 kr.

Læs mere og køb Baby Dan legegulvet i skum her

Bord og stol i sort fra Plantoys

Bord og stol i sort fra Plantoys

Når barnet er blevet lidt større, så er det måske ikke sansegynger og gyngeheste der forbliver et hit, men dette sæt med bord og stol fra Plantoys, giver barnet mulighed for at lade kreativiteten flyde uendeligt.

Med de 2 amå hylder, hvor der kan ligge tegneredskaber, lego klodser og andet, kan barnet få lov at sidde og fordybe sig i sin kreativitet.

Sættet er lavet i stærkt træ så det kan holde i mange år og har faktisk også vundet priser for det flotte desgn.

Bordpladen er malet med giftfri tavlemaling, så barnet kan sidde og tegne med kridt på bordpladen, uden regngøringen bliver noget problem bagefter.

der er også mange muligheder for at invitere dukker og bamser på teselskab.

Pris: 1.199 kr.

Læs mere og køb bord og stol fra Plantoys her

Wheely Bug TigerWheely Bug tiger

Hvis du ønsker at give en gave der både er flot, håndlavet og i virkelig god kvalitet, så er Wheely Bug tiger en rigtig god dåbsgave at give det kære barn.

Den lille kørende tiger er med til at stimulere barnets fantasi, sanser og motoriske evner.

Her er du ligeledes sikret en gave, der kan bruges efter baby stadiet, hvor et barn der kan sidde selv og holde fast, kan drøne rundt i stuen og fantasere om at være stor og ridde på en tiger.

Tigeren er lavet i et stærkt materiale, der er sikkert for barnet at bruge og sørger for at tigeren kan holde i meget lang tid.

Ligeledes er den håndlavet i den bedste kvalitet der er.

Pris: 399 kr.

Læs mere og køb Wheely bug tigeren her

Goki gåbil i sølvgrå metal

Goki gåbil i sølvgrå

Her har vi fundet endnu en gave, der måske et til et lidt større barn, men hvor du igen kan være på forkant med, at børn jo hurtigt bliver større.

Gåbilen fra Goki, er måske ligeså meget til manden i huset, der har en forkærlighed for det flotte retro design som bilen har.

Denne flotte gåbil kan hjælpe barnet med at udvikle sine motoriske evner og stimulere både sanserne og fantasien, når der bliver drønet rundt i stuen til Oles nye autobil på anlægget.

Bilen er lavet i et flot sølvgråt metal der både er sjov at lege med og rigtig flot at se på.

Hjulene på bilen er gummibelagte, så de både beskytter gulvet og tager støjen når der bliver kørt hurtigt.

Pris: 719 kr.

Læs mere og køb den sølvgrå gåbil fra Goki her

Kids Concept trækdyr MammutMammut trækdyr fra Kids Concept

Hvis du nogensinde har set de gamle klassikkere med far til fire, så kender du helt sikkert til Lille Per og hans lille elefant på hjul, Bodil Kjær. Per og Bodil er uadskillelige og han trækker hende med overalt han kommer.

Her har vi fundet en gave, hvor du kan give den samme oplevelse til den lille på dåbsdagen, nemlig denne flotte bløde mammut fra Kids Concept.

Mamutten hjælper barnet med at stimulere sine sanser, og skabe et bånd til sit legetøj, der kan være uvurderligt senere hen i livet.

Mamutten er lille og praktisk og kan, når barnet ikke vil lege med den mere, bruges som en flot dekoration i vundueskarmen eller på en reol.

Men inden da, så kan det være du kan give en gave, der hjælper barnet med at tage sine aller første skridt her i livet.

Pris: 279 kr.

Læs mere og køb Mammut trækdyret fra Kids Concept her

Sort sparegris i træ fra Plantoys

Sparegris i sort fra Plantoys

Nu er vi nået til en lidt mere klassisk gave når det kommer til dåbsgaver. Nemlig dette flotte styke design af en sparegris, der er flot, praktisk og moderne på samme tid.

Idéen bag at give en sparegris til en dåb er, at man lægger nogle penge i sparegrisen, der skal symbolisere starten på en børne opsparing til barnet, så der ligger et økonomisk fundament når han / hun bliver gammel nok til at flyve fra redden.

Sparegrisen er lavet i solidt træ, så den både er flot og se på og samtidig er robust, så den ikke går i stykker hvis den skulle falde på gulvet, eller skulle blive brugt som legetøj.

Den er ligeledes en meget dekorativ genstand, der er værd at have stående fremme på reolen eller i vindueskarmen.

Pris: 149 kr.

Læs mere og køb den sorte sparegris fra Plantoys her

Vi håber i kunne lide denne liste over gode idéer til dåbsgaver og håber det er nogle der kunne bruges.

Billederne er venligt udlånt af Mammashop.dk

Og du kan leje festlokaler ved at følge nedenstående links:

Festlokaler i København

Festlokaler i Aalborg

Festlokaler i Århus

Festlokaler i Odense

Festlokaler i Valby

Du kan også se alle ledige lokaler til leje på Lokalebasen.