Den Gyldne Hane

Chr. d. 4 `s vej 23, 6000 Kolding
Chr. d. 4 `s vej 23, 6000 Kolding · Se på kort
Restaurant
Restaurant

Beskrivelse

Restaurant med velsmagende mad i nydelige omgivelser

Er du på udkig efter et velsmagende måltid, som kan nydes med en betagende udsigt i nydelige omgivelser? Så er vi hos Restaurant Den Gyldne Hane præcis, hvad du mangler! Fra vores smukke bindingsværkshuse tilbyder vi både mad ud af huset samt a la carte menu. Alle retter er baseret på gamle, traditionsrige, danske retter, men er samtidig inspireret af det franske køkken.

Skøn og centralt beliggende restaurant i Kolding

Vores restaurant ligger ved Den Geografiske Have i Kolding, og er dermed også i en rimelig afstand til de større byer Fredericia og Vejle. Vores bygning er en gammel gård, hvorfra vi genskaber det gode gamle Danmark. Dette er i høj grad et bevis på vores fokus på at bibeholde den traditionelle danske kroidyl. Her kan drages tanker og minder fra “de gode gamle dage” hvor man fik et solidt måltid mad når man tog på restaurant.

Restaurant med mad ud af huset.

Vi leverer også mad ud af huset, og bestræber os på at både kvalitet og friskhed lever op til vores høje krav. Vi har mange opgaver i Kolding, Fredericia og Vejle, men kører gerne udenfor disse byer.Hvis du ikke kan overskue de mange gæster der følger med et arrangement hjemme i privaten, så kan vi ændre mad ud af huset til muligheden for at holde din fest i vores selskabslokaler.

Kontakt os og hør mere,

Har du lyst til at besøge vores restaurant, er vi at finde på Christian 4 vej 23 i Kolding nær Vejle og Fredericia. Vi kan kontaktes på nedenstående kontaktformular, hvor du bl.a. kan bestille bord, booke selskabslokale, bestille mad ud af huset og stille vores fagligt dygtige medarbejdere spørgsmål, hvis det skulle være nødvendigt

Læs mere

Beliggenhed

Rutevejledning til adressen

Chr. d. 4 `s vej 23, 6000 Kolding

Location
Noget gik galt. Prøv venligst senere eller kontakt os hvis fejlen opstår igen.

Bookingforespørgsel

Du kan sende en forespørgsel ved at bruge kontaktformularen herunder.

Begivenhed
--
0 / 150
Send forespørgsel
Ingen binding eller betaling

Danmarks største udvalg

Find lokale til alle lejligheder

100% gratis og uforpligtende