Velkommen til Capa - En uhøjtidelig restuarant
Skal du holde firmafest, konfirmation, rund fødselsdag eller en anden stor mærkedag?
Hos Capa får du god mad til små priser. Vi er til at tale med, og vil gøre vores allerbedste for, at I får en uforglemmelig dag.
Uanset hvad du skal fejre, så sørger vi for at du og dine gæster får en formidabel dag med alt, hvad der hører sig til.
Vi tilbyder selskaber for op til 100 personer og kan lave arrangementer til alle anledninger. Bookinger skal foretages senest 72 timer inden afholdelse på: capacph@capa.nu
Priser og pakker
Menuer
11-retters tasting menu - med vin menu: 1250 kr. pr. person.
5-retters menu med vin- eller juicepakke: 975 kr. pr. person.
3-retters menu med vin- eller juicepakke: 695 kr. pr. person.
Vin ad libitum kan tilkøbes fra 195 kr. pr. person.
Snacks og bobler kan tilkøbes: 85 kr. pr. person.
Buffet
Buffet-middag ved min. 20 gæster: fra 650 kr. pr. person
Vi taler sammen om og tilpasser til dine ønsker. Vi kan tilbyde alle typer buffeter, f.eks. jule- og påskebuffet.
Natmad til private selskaber: 125 kr. pr. person
Fri bar med øl, vin, long drinks og husets cocktails ved min. 20 personer: 185 kr. pr. person pr. time.
Et stort udvalg af cocktails og velkomstdrinks kan tilkøbes ved alle selskaber.
Privat selskab på Capa
Kapacitet maks 80 personer.
Privat selskab i Capa Lounge
Fredag og lørdag aften er der mindstepris på 30.000 kr.
Kapacitet maks 40 personer.
Privat selskab i separat lokale
Fra 695 kr. pr. person. (3 retters menu med vinmenu).
Vin ad libitum kan tilkøbes fra 195 kr. pr. person.
Snacks og bobler kan tilkøbes: 85 kr. pr. person.
Kapacitet maks 100 personer.
Eksempel på 11 retters tasting menu
Uden vinmenu 850,-
Med vinmenu (6 glas vin) 1250,-
Kan laves vegetarisk. Hvis du er allergisk ellers ikke spiser fisk, kan vi tilpasse menuen til dine behov.
Snacks
Sprøde Sashi kroketter
Med vesterhavsost og karse
Sashi tatar
Med wasabi og ponzu
Spicy grillede edamame-bønner
Med et strejf chili
Krustade
Med laks, ponzu og karse
Rosé reje
Med fermenteret hvidløgsmayo
Sprøde puffede tapioca
Med misocreme
Saltet og brændt laks
Med yuzu-creme, glaskål og aromatiske urter
Capas signatur carpaccio
Skåret af oksemørbrad fra Sashi med fermenteret hvidløg og dansk havgus
Trippel tomat-tatar
Med peberrod, pinjekerner og stikkelsbær
Teres major fra Freygaard
Med grillet sommerløg, spæd spinat og vadouvan-sauce
Jordbærdrøm
Med hvidchokolade mousse, mazarinkage og et overraskende element